Scoala de vara 2017 la Elefantelul Curios®

Inscrierile pentru Scoala de vara 2017, la Elefantelul Curios®, sunt pe ultima suta de metri! Fiti fara grija insa, primim copii si in timpul vacantei, avem pregatita tematica saptamanala, deci pot fi oricand integrati intr-o grupa deja existenta.

La club Elefantelul curios® – loc de joaca si afterschool, sector 4, primim copii cu varsta min 4 ani, intr-un spatiu prietenos, cu supraveghetoare si cadre didactice, pentru un program educativ, dar si distractiv.

Pregatim o multime de surprize pentru pitici – ateliere creative, fise de lucru, teme pentru vacanta, iesiri in curte (gonflabila si jucarii) si in parc. Au acces nelimitat la locul de joaca, cu jucarii, trambulina, tobogan, jocuri de logica, lego city pentru constructii si indemanare, puzzle-uri, desen liber sau pe fise de lucru.

Sa va povestim un pic cum intampinam vara, in prima saptamana de vacanta! Facem concurs de desene pe asfalt, ne imbogatim vocabularul cu termeni specifici anotimpului, adunam si scadem folosindu-ne de fructe, ne intrecem la stafeta culegand cirese, facem experimente, ateliere handmade folosind diverse tehnici- colaj, dactilopictura, stampilare, invatam cantecele, dansam si ne jucam in aer liber.

Consideram ca este chiar oportun sa organizam grupe mixte de varsta, avand in vedere ca in invatamantul traditional (fie la gradinita, fie la scoala), majoritatea nu beneficiaza de asa ceva. Dintre avantajele acestei organizari: invata sa ajute si sa se lase ajutat, invata sa fie mai rabdatori si toleranti, ambitiosi, cooperanti, ba chiar sa fie lideri!

Iata cateva dintre tematicile pregatite pentru micii curiosi: Vine, vine vara!, Magia copilariei, Sirene in lumea apelor, In lumea necuvantatoarelor, In lumea piratilor curajosi, Tainele marilor si oceanelor, In lumea insectelor si multe altele.


 RECOMANDARE


Si pentru ca vrem ca micutii sa aibe parte de diversitate pe perioada vacantei de vara, suntem flexibili si in privinta programului. Am gandit trei variante din care puteti alege ce se potriveste cel mai bine pentru copilul si pentru familia dvs:

Program scurt- 8-12 (gazduire, mic dejun, activitati educative, gustare de fructe)- 310 lei/2 saptamani

Program mediu- 8-14 (gazduire, mic dejun, activitati educative, gustare de fructe, masa de pranz) – 430 lei/2 saptamani

Program lung- 8-19 (gazduire, mic dejun, activitati educative, gustare de fructe, masa de pranz, odihna, activitati recreative) – 500 lei/2 saptamani

Continuam si activitatile optionale, in masura in care se formeaza grupele: Limba straina– engleza, germana, Sah, Dezvoltare personala (sedinte individuale sau de grup), Logopedie, Teatru, Nutritie, Bune Maniere.

Detalii, programari si inscrieri:

Detalii Locație

Elefantelul curios

Județ:
Sector 4

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. C-tin Brancoveanu, nr 7 D

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL