Serpi uriasi. La “Antipa”, in spatele usilor inchise

12:30:00 - 12:30:00
Sâmbătă 09 Noiembrie 2013

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă seria întâlnirilor cu specialiştii Muzeului, grupate în cunoscutul ciclu de conferințe La “Antipa”, în spatele usilor închise.

Afis_Serpi_uriasiSâmbătă, 9 Octombrie 2013, începând cu ora 12.30, vă invităm, în Sala Multimedia, să  participați la conferința intitulată Șerpi uriași, susținută de către  dr. Alexandru IFTIME, specialistul nostru herpetolog.

Şerpii sunt printre animalele care au stimulat cel mai puternic conștiința și imaginaţia oamenilor. Ei ne induc teama, dar, în acelaşi timp, ne și fascinează; veninoşi sau constrictori, șerpii sunt un simbol al pericolului care ne poate pândi oricând şi oriunde. Care sunt cei mai mari şerpi din lume? Dar din România? Cât sunt ei de periculoşi pentru om? La rândul lor, sunt amenințați în vreun fel? Cum? De ce? De cine?

Iată unele dintre întrebările ale căror răspunsuri le veți putea afla sâmbătă, la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Detalii:

www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”:
www.facebook.com/muzeulantipa

Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 70 de locuri la
telefon: 021.305.60.31 sau pe e-mail: [email protected].

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi şi studenţi – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulţi – 20 de lei.

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 09 Noiembrie 2013

Program:
12:30:00 - 12:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Kiseleff nr. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL