Spectacol de Magie pentru copii

18:00:00 - 18:00:00
Duminică 10 Noiembrie 2013

Duminica 10 noiembrie, Teatrul de Magie va invita cu mic cu mare la spectacolul de magie pentru copii Abracadabra

ABRACADABRA este un spectacol de magie pentru copii, în care micuţii vor face cunoştinţă cu personaje magice ce le vor oferi posibilitatea de a descoperi reprezentarea unei lumi magice, lumea poveştilor.
Un spectacol de magie cu personaje haioase, simpatice – prinţese şi printi, etc. Aceste personaje vor fi iubite de catre public datorită talentului şi a profesionalismului cu care vor prezenta trucurile – Iluzii ce vor fi realizate în jurul acestor personaje, prin soluţii ingenioase necesare pentru a creea efectul şi atmosfera magică dorită – tipică pentru spectacolele de iluzionism.
Acest spectacol îşi propune atât un scop educativ, de socializare şi terapeutic dar şi să readucă frumuseţea magiei şi bucuria trucurilor de iluzionism în sufletele copiilor, să le provoace creativitatea şi să le arate un univers extrem de incitant.
Din distribuţie fac parte: Andrei Teaşcă, Ştefania Banică, Cristina Strecopîtov, Emil Drăgan
Un spectacol de Andrei Teaşcă.

România se află într-un moment dificil iar tinerele generaţii şi-au pierdut cea mai de preţ armă – speranţă. A crede în magie înseamnă a avea speranţă. A avea speranţă înseamnă a renaşte, iar cei care pot pune umărul alături de noi la renaşterea acestei ţări sunt copii. Să-i reinvăţăm să creadă în magie!

„Construcţia unui spectacol de magie este un act de echilibrare. Există percepţia publicului, pe care Teatrul de Magie a putut-o urmări de-alungul celorlalte spectacole de magie pentru copii prezentate din 2009 până astăzi, abilităţile cele mai bune ale magicianului, interpetului, şi felul în care se va realiza conexiunea între realitate şi mister.” – Andrei Teaşcă, fondatorul Teatrului Teatrului De Magie

Universitatea Populara Ioan I Dalles

Email:  [email protected]

Telefon 021 314 4078

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 10 Noiembrie 2013

Program:
18:00:00 - 18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Universitatea Populara Ioan I Dalles

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd Nicolae Balcescu nr 18

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL