Spectacol interactiv pentru copii. Praslea cel Voinic si Merele de Aur

11:00 - 12:00
Duminică 27 Iunie 2021
București

Un nou spectacol interactiv pentru copii in repertoriul Teatrului Coquette: Praslea cel Voinic si merele de aur.

Spectacolul este o adaptare a celebrului basm cu același titlu al lui Petre Ispirescu, este interactiv și plin de umor.

În grădina Împăratului Verde crește un măr, cu mere de aur, care sunt furate în fiecare an când se coc de către un zmeu năstrușnic, a cărui putere stă într-un inel. Merele de Aur, atât de prețioase împăratului sunt păzite pe rând de către cei trei fii ai săi, dar eroul, mezinul Prâslea reușește să prindă făptașul după ce îi înfruntă și pe cei doi căpcăuni, cei doi paznici comici ai peșterii zmeului.

Zmeul a răpit-o pe frumoasa Ileana, fiica împăratului din regatul de Safir, dar Prâslea cel Voinic, reușește să o salveze din peștera zmeului.

Detalii Spectacol interactiv pentru copii – Praslea cel Voinic si merele de aur

MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la spectacol, în contextul COVID 19:
– Accesul se face începând cu ora 10.40 și vă rugam să veniți din timp, astfel încât, până la ora 11.00 să poată fi luate toate măsurile și realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare. Spațiul este dotat cu toate articolele sanitare / de
igienizare-dezinfectare necesare desfășurării activității în cele mai bune condiții.
– Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata spectacolului, conform reglementărilor în vigoare. (Art. 7 lit. g., Art. 8 lit. b. – MO nr. 531/19.06.2020)
– Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, dacă prezentați simptome specifice infecțiilor respiratorii (tuse, strănut, rinoree, temperatură) vă rugăm să rămâneți acasă sau în unități unde puteți primi îngrijiri.Vă așteptăm cu drag, imediat ce starea de sănătate vă va permite să vă bucurați în siguranță, de spectacol.
– Este permis consumul de apă și băuturi răcoritoare sau alte bauturi exclusiv din recipiente individuale. (Art. 4 lit. g., Art. 7 lit. c. – MO nr. 531/19.06.2020)
– În cazul în care condițiile meteo nu permit susținerea reprezentației, biletele achiziționate își păstrează valabilitatea pentru urmatoarele reprezentatii sau banii vor fi returnati.
– Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios.
– Nerespectarea oricareia dintre aceste prevederi atrage dupa sine neparticiparea la eveniment, fara dreptul de rambursare a costurilor.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 27 Iunie 2021

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Teatrul Coquette

Județ:
Romania

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Calarasilor 94

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL