Spectacol pentru copii Fantana Fermecata

O soră de scenă a dansului şi mimei, euritmia este muzică și vorbire vizibilă, culoare şi sculptură în mişcare. Spectacolele de euritmie se realizează cu muzică instrumentală live.
Basmul ”Fântâna fermecată” are la bază morala ”După faptă și răsplată” care lasă totuși sperață de schimbare a răului în bine.

Basmul povestește despre o văduvă care are două fete, una bună si harnică iar cealaltă urâtă și lenesă. Fata ce-a bună și harnică scapă fusul în fântână si încercând să îl scoată, aluneca și cade în fântână. Când se trezește este într-un tărâm fermecat unde întâlnește două pâinici care stăteau sa se ardă, un măr plin de fructe dar și pe bătrâna ”Promoroaca” . Fata este bună si harnică și oferă tuturor ajutorul ei, astfel că bătrâna o conduce către o poartă fermecată care sa o ducă inapoi acasă. Când trece Poarta fata cea bună primește drept răsplată o ploaie de bănuți de aur.

Mama fetei care era cam avară se bucură la gândul ca și cealaltă fată a ei ar putea să îi aducă bani și o trimite să muncească lângă fântână. Fata cea lenesă se preface că îi scapă fusul si se aruncă în fântână după el. Cand ajunge pe tărâmul fermecat întâlnește și ea pâinicile, mărul și pe bătrână dar nu se arată așa de harnică și binevoitoare ca prima fată. La plecare Bătrâna Promoroacă o conduce prin poarta fermecată iar răsplata pentru faptele ei este o ploaie de noroi. Atunci când ajunge acasă fata cea lenesă ințelege de ce a fost răsplătită în acest fel și hotărăște sa se schimbe luând-o exemplu pe sora ei cea mică!

  • Durata: 45 minute
  • Vârsta: peste 3 ani
  • Regie si Coregrafie Colectivă
  • Scenografia: Constantin Marincea
  • Ilustrația Muzicală: Carolina Skripa
  • Pian: Carolina Skripa
  • Pretul unui bilet este de 15 lei.

Se pot face rezervari pe mail la adresa [email protected]l.com

Detalii Eveniment

Data:
Thursday 01 June 2017

Program:
11:00 - 11:45

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL