Spectacol Printesa mofturoasa cu Dino Piccolino la Clubul Miruna

11:00 - 12:00
Saturday 08 April 2017
București

Dino Piccolino vine la Club educational Miruna cu spectacolul Printesa mofturoasa dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.

A fost o data o preafrumoasa printesa rasfatata de toata lumea, in special de parintii ei care nu mai stiau ce sa faca sa-i intre in voie. Cu toate ca traia intr-un palat minunat inconjurata de bogatii si de tot ce-si putea dori, ea nu era fericita. Tot timpul era nemultumita, totul i se parea urat si fara rost. Printesa o avea alaturi pe doica ei, o femeie simpla dar buna, rabdatoare, curajoasa si foarte isteata, care se straduia sa o multumeasca si sa o vada fericita.

In povestea noastra mai apare Spiridusul padurii de aur care trimis de Zina cea buna incearca sa o convinga pe printesa sa mearga la balul regatului vecin ca sa-l cunoasca pe frumosul print. Vrajitorica Puf Paf, care ii ursise printesei la nastere sa fie nefericita, incearca sa zadarniceasca intalnirea dintre cei doi furandu-i frumoasa rochie. Din fericire, doica cea isteata, cu bagheta magica data de spiridus, o tranforma pe vrajitorica cea rea in papusa, eliberand-o astfel pe printesa de vraja. Finalul este unul fericit, printesa realizand ca bunatatea invinge rautatea, binele invinge raul, iar cu prietenie, iubire si intelegere poti avea o viata fericita si implinita.

Detalii Spectacol Printesa mofturoasa:

  • Pret: 40 lei/copil. Parintii au intrare gratuita.
  • Locatie: Club Miruna, str.Traian nr.160, sector 2
  • Locurile sunt limitate, de aceea va invitam sa faceti rezervari la tel.0723 147 216 sau mail [email protected]

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 08 April 2017

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL