Start Înscrieri la Cursurile de Limba Engleză Pentru Copii în Anul Academic 2020-2021 la Flying Colours

La Flying Colours pornim Înscrierile în noul an academic, pentru Cursurile de Limba Engleză care încep din 21 Septembrie 2020.

Credem ca mediul de invatare a limbii engleze este bine sa fie cat mai aproape de cel autentic, cu metode de predare moderne, accentul fiind pus pe comunicare. De aceea profesorii nostri au experienta si le vorbesc cursantilor doar in engleza, astfel incat sa asimileze expresii utile de limba si sa le poata folosi la randul lor. Grupele de maxim 8-10 cursanti ne ofera cadrul ideal de a sustine cursuri personalizate si interactive. Evaluarea si feedback-ul nostru catre cursanti / parintii cursantilor sunt continue.

DETALII ŞI ÎNSCRIERI

Cursuri engleză pentru copii

Cursurile de engleză pentru copii vin în completarea orelor de engleză de la şcoală. De asemenea, copiii se pot pregăti pentru examenele de engleză Cambridge YLE Starters, Movers, Flyers, KET sau PET.

Cursuri engleză pentru adolescenți

Cursurile de engleză pentru adolescenți iși propun pregătirea pentru examenele Cambridge FCE și CAE, IELTS sau TOEFL. De asemenea, tinerii se pot pregăti pentru examenul de engleză de la bacalaureat.

Cursuri pentru examene engleză

Aceste cursuri sunt dedicate pregătirii pentru examenele de engleză Cambridge, IELTS sau TOEFL. Toate cursurile sunt predate de profesori cu experiență de cel puţin 10 ani în pregătirea pentru examenele internaţionale şi naţionale de engleză.

DETALII ŞI ÎNSCRIERI

 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU