Strada Potaissa – Piața de flori altfel 2024

Te-ai întrebat vreodată cum poate #𝐜𝐞𝐚𝐦𝐚𝐢𝐦𝐢𝐜𝐚̆𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚̆ să găzduiască #𝐜𝐞𝐚𝐦𝐚𝐢𝐦𝐚𝐫𝐞𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞? Vino să descoperi răspunsul între 21 și 24 iunie 2024, când #StradaPotaissa își recapătă farmecul și se transformă într-un caleidoscop de culori și miresme dulci. 🌺

Primul street delivery din țară reinventat ca o piață de flori atipică revine cu aceleași vibrații magice și momente speciale, marcând cu stil ediția cu numărul 8. Producătorii locali vor aduce pe stradă o explozie de culoare, parfum și arome speciale: de la oregano picant și plante mediteraneene ce ne transportă în peisaje fermecătoare din Grecia sau Italia, până la lavanda cu iz de Provence, toate își fac loc pe strada Potaissa. Nu vor lipsi nici florile de sezon în culori aprinse, arbuștii pentru grădina perfectă sau ghivecele pentru balconul transformat într-o oază verde. 🌿

Nu doar standurile te vor transpune într-o călătorie imaginară aparte, ci și acordurile muzicale fine. În premieră în România, fondatorii 𝐨𝐟𝐟𝐫𝐚𝐝𝐢𝐨.𝐠𝐫, unul dintre cele mai cunoscute radiouri din lume, ajung pe strada plină de culoare cu un setlist live. 📻 De asemenea, de pe #StradaPotaissa nu vor lipsi momentele artiștilor locali. Fiecare zi de eveniment va aduce în fața vizitatorilor reprezentații vibrante și autentice, oferindu-le o experiență muzicală de neuitat și posibilitatea de a descoperi noi talente.

Vino să descoperi, cu alți ochi, o adevărată bijuterie urbană!

Ediția aceasta nu uităm să:

✨ SIMȚIM – Fiecare pas pe strada Potaissa va fi o nouă descoperire a simțurilor, de la mirosul proaspăt al lavandei, până culorile vibrante ale florilor de sezon sau sunetele eclectice cu vibe de vacanță. Lasă-te purtat de magia locului și bucură-te de fiecare detaliu!

✨ ZÂMBIM – Evenimentul este despre comunitate, bucurie, momente împărtășite și amintiri frumoase. Zâmbetele vor fi la tot pasul, fie că te întâlnești cu vechi prieteni sau îți faci cunoștințe noi. Doar ți-am spus deja că suntem cea mai mică stradă cu cea mai mare comunitate.

✨ PRIVIM ÎN VIITOR – Acest eveniment nu este doar despre prezent, ci și despre viitor. Prin revitalizarea străzii Potaissa, ne dorim să arătăm cum un spațiu urban poate fi transformat într-un loc plin de viață și frumusețe. Este un pas spre un viitor mai verde, mai vibrant și mai comunitar pentru orașul nostru. Nu lipsesc dezbaterile, astfel că duminică, 23 iunie, în compania unor specialiști precum Daniela Maier (Scena Urbană), Dan Clinci (Vamos a la Playa), Mirel Alexa (Sports Festival), respectiv Laura Mihăilă (Head of Marketing Raiffeisen Bank), vorbim despre modul în care evenimentele scot în evidență spațiile publice din oraș.

Intrarea este gratuită, iar piața de flori va funcționa în intervalul orar 10-23.

Strada Potaissa este un eveniment prezentat de Raiffeisen Bank, realizat cu sprijinul financiar al Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca, al Consiliului Județean Cluj.
Sponsorii acestei ediții sunt Mercator Medical, Daisler Print House, Mercedes Benz by ATP Motors, Gazon Luna, Agrosel.

Parteneri: Asociația Peisagiștilor din România – Filiala Nord-Vest.
Evenimentul este creat de Daisler Asociația, care militează neîncetat pentru transformarea spațiului public prin inițiative cultural-creative precum Lights On – the light-art festival sau Centrul Verde.

📍Strada Potaissa Cluj – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: link

Detalii Eveniment

Perioada:
21-24 Iunie 2024

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
23:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL