Sunt fericit! – Atelier de vindecare emotionala

17:45:00 - 19:45:00
Miercuri 06 Martie 2013

Pe 6 Martie are loc Atelierul de vindecare emotionala pentru copiii intre 8 si 15 ani – SUNT FERICIT!   ~ Mentor: Liliana Hadji

Primavara inmuguresc florile si … sufletele! Se intampla uneori sa ne simtim raniti de cuvintele si gesturile celorlalti, dezamagiti de propriile esecuri sau coplesiti de evenimente. Dar pentru toate exista vindecare. Veniti sa invatati: cum sa va intelegeti nevoile emotionale, sa va identificati emotiile si sa le dati sensul adecvat, sa aveti mai multa putere asupra reactiilor voastre emotionale, sa va intelegeti semenii si sa va infrumusetati trairile interioare.

Centrul Gifted Education va invita sa luati parte, cu mic – cu mare, la seria de workshop-uri WowKids pentru dezvoltarea inteligentelor multiple si aprofundarea relatiei parinte-copil.

 

De ce sa participati?

Cand si unde?

Workshop-urile se desfasoara in fiecare miercuri, incepand cu data de 16.01.2013, intre orele 17:45 – 19:45, la Scoala Generala nr. 155, din Str. Pascani nr 6, sector 6, Bucuresti – Drumul Taberei, Romancierilor, in zona Policlinica Cetatea Histriei.

Care sunt conditiile de participare?

Alaturi de dezvoltarea inteligentelor multiple, un alt obiectiv al seriei WowKids este imbunatatirea relatiei parinte-copil. Prin urmare, va invitam sa veniti in formula 1 parinte + 1 copil cu varsta cuprinsa intre 8 si 15 ani. In cazul in care nu se vor inscrie minimum 12 participanti (6 parinti + 6 copii), workshop-urile vor fi amanate si veti fi instiintati in timp util.


Care este taxa de participare si cum se achita?

Taxa este de 60 RON/ sedinta (parinte+copil)

Cum va inscrieti?

Pentru a confirma inscrierea, va rugam sa trimiteti dovada achitarii taxei pe adresa [email protected], cel mai tarziu cu o zi inaintea workshop-ului / workshopurilor la care doriti sa participati.

Aveti nevoie de mai multe detalii?

Pentru orice alte informatii cu privire la desfasurarea seriei WowKids, va sta la dispozitie coordonatorul acesteia, Gabriela Alba –  tel: 0724 56 56 44, e-mail: [email protected].

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 06 Martie 2013

Program:
17:45:00 - 19:45:00

Orasul:

Detalii Locație

Centrul Gifted Education (Sc. Generala nr. 155)

Județ:
sector 6

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Pascani nr 6

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL