Targ cu mestesugari si bucate traditionale, de Sfantul Dumitru

10:00:00 - 10:00:00
25-27 Octombrie 2013

Targ cu mestesugari si bucate traditionale, de Sfantul Dumitru

targ sf dumitruExpozanții la târgul de Sânmedru au adus, pentru vizitatori: podoabe din Maramureș, costume populare din Bucovina, ceramică de Horezu, măști populare, mobilier pictat, țesături tradiționale, icoane pe sticla sau pe lemn. Veți putea alege din feluritele tipuri de miere, dulceață, zacuscă, murături, vin, brânzeturi, produse din carne, cozonaci, turtă dulce și prajituri.

Colecționarii de antichități îi așteaptă pe doritori cu blidare din lemn, lăzi de zestre, pristolnice, mobilier crestat sau pictat, donițe, putinei, căuce, lingurare, furci, roți de tors și felinare.

Cum sunt zile de sărbătoare, puteți poposi mai mult în târg, unde ceaunele aburinde și grătarul bine încins vor fi pregătite să vă potolească foamea cu mâncăruri proaspete și delicioase pentru toate gusturile.

Pentru copii, sunt organizate ateliere de creativitate, unde cei mici își pot confecționa singuri diverse figurine sau felinare din dovleci. Toate materialele folosite la atelier sunt puse la dispoziție de către coordonator, iar la final, obiectele realizate vor fi luate acasă. Pentru atelierul de felinare din dovleci înscrierile se fac la telefon: 0723.23.12.12 (coordonator Ruxandra Popa) sau pe mail: [email protected].

Costul unui atelier fiind între 35 și 55 lei, în functie de dimensiunea dovleacului ales spre decorare.

Pentru confecționarea de figurine progrămarile se fac la 0733.05.12.79 (coordonator Cristina Vasilescu) sau pe e-mail [email protected]. Prețul este cuprins între 15 și 25 lei.

Program: zilnic între orele 10:00-18:00. Intrarea la târg este liberă.

Detalii Eveniment

Perioada:
25-27 Octombrie 2013

Ora incepere:
10:00:00

Ora terminare:
10:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul Țăranului Român

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Şoseaua Kiseleff nr 3

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL