Târg handmade de Crăciun

În luna cadourilor ne dorim să le oferim celor dragi cel mai frumos, cel mai de preț, cel mai autentic, cel mai cadou pentru a le arăta cât de mult contează pentru noi. 🙂

Suntem de părere că un produs unic ar fi unul din cele mai faine cadouri. Tocmai de aceea am și pus la cale un târg special dedicat lucrurilor handmade, de unde poți alege câte-n lună și în stele pentru cei apropiați! O serie de expozanți atent selectați își vor aduce măiestria pentru a nu vă lăsa să mergeți acasă cu mâna goală. Expozanții urmează a fi anunțați așa că stați pe aproape!

Atmosfera va fi întreținută de vin fiert, cozonac, mâncarea aburindă în bucătărie și câteva colinde presărate pe alocuri. Totul pentru a ne simți minunat cât facem cele mai bune alegeri în materie de cadouri!

Unde? Bistro Matrioska – Visarion 20, Bucuresti

Dragii noștri expozanți deja anunțați, confirmați și gata să vă surprindă sunt: FOI – Bijoux Artisanaux, Podoabe din lana, 24handmade, Erica Artist,Lavandiere, Dreamcatcher Catch your Dreams, Pamflet Urban, Fimo HandMade by Iulia, Secretele Cristalelor, Super Deals, Handmade by Ancuta Margeluta, Lumanari sculptate, Atelierele Roxianei, Decoratiuni, podoabe, cadouri și doi copii voinici și curajoși care ne vor aduce ornamente din hârtie și origami de Crăciun!

https://www.facebook.com/events/817443855100902/

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 09 December 2017

Program:
11:00 - 20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL