Târgul Crăciun Țărănesc – la MTR

10:00:00 - 18:00:00
21-23 Decembrie 2012

In perioada 21- 23 decembrie , Muzeul Taranului Roman te invita la un eveniment de sezon: Târgul Crăciun Țărănesc organizat de Piața Țărănească în curtea interioară a Muzeului Țăranului, unde de dimineața până seara, poti gasi multe bunătăți și cadouri de Craciun pentru cei dragi.

Intrarea libera

Veți putea degusta la Piața Țărănească produse naturale și produse tradiționale speciale pentru Crăciun (șorici, tobă, lebăr, cârnați, afumături, brânzeturi de oaie, vacă sau capră, Cozonacul Bujor, prăjituri tradiționale din Maramureș), dar și produse de post: zacuști muntenești și moldovenești, dulcețuri, miere și produse apicole, siropuri, pâine în 3 culori de la Târgul Domnesc, covrigi, turtă dulce, varză cu mămăliguță sau fasole la ceaun.

Meșter(Esc)! pentru domniile voastre meșteri populari și artiști handmade care vă vor încânta în aceste zile de sărbătoare cu diverse obiecte pentru Crăciun: ornamente pentru pom, felicitări realizate manual, ceramică, ii, icoane, obiecte din piele, mic mobilier pictat, bijuterii handmade, obiecte realizate din lână și croșetate, obiecte din lemn etc.

Dacă vă e dor de atmosfera satelor și târgurilor de odinioară vă invităm la o călătorie printre obiectele de antichități (cufere, mobilier, tablouri, bijuterii, cărți, cărți poștale, patefoane și alte minunății).

Intrarea liberă!

 

 

Detalii Eveniment

Perioada:
21-23 Decembrie 2012

Ora incepere:
10:00:00

Ora terminare:
18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul Țăranului Român

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Şoseaua Kiseleff nr 3

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL