Teatrul Național pentru Copii @ Amfiteatru TNB

18:00 - 19:30
Duminică 05 Iulie 2020
București

„Festivalul vacanței: Drumul lui Făt Frumos – Jocul de-a povestea”

Magicianul Poveștilor vă așteaptă sus pe teatru, în AMFITEATRU, în după-amiaza zilei de 5 iulie, ca împreună să porniți pe Drumul lui Făt Frumos!

Aflat la cea de-a 4 a ediție, Festivalul vacanței este un eveniment anual care sărbătorește copilăria și jocul, facilitând totodată cunoașterea, prin mijloace teatrale, a poveștilor și basmelor Românești. Pe întreaga perioadă a vacanței de vară copiii vor putea deveni eroii buni ai traseului parcurs de Făt Frumos prin poveștile noastre.
Tema de anul acesta – Jocul de-a povestea – constituie o provocare ce îi va purta prin lumea magică a eroilor din mitologia populară românescă. Copiii, însoțiți de părinți și bunici, vor intra în lumea personajelor de poveste, îi vor învinge pe „răii răilor” și în final vor deveni ei înșiși Feți Frumoși și Ilene Cosânzene.

Într-un spațiu deschis ce permite respectarea normelor de distanțare socială, Festivalul vacanței va debuta pe data de 5 iulie, următoarea reprezentație fiind 12 iulie, ambele de la ora 18.oo, în București, pe acoperișul „SALA AMFITEATRU” a Teatrului Național.

. Traseul inițiatic va continua în mai multe orașe din țară, reunind copiii de pretutindeni prin live-uri și momente de poveste transmise în mediul online pe platformele: Eu pot, eu sunt Magician.

➹ Spectatorii sunt rugați să ajungă la teatru cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a putea respecta regulile de acces. ATENȚIE! Citiți regulamentul de acces! – https://www.tnb.ro/uploads/tinyMce/pagini/Amfiteatru%202020/ATEN%C8%9AIE!%20Citi%C8%9Bi%20regulamentul%20de%20acces!.pdf

☺Teatru interactiv, pentru copii cu vârsta între 4 și 10 ani ☺

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 05 Iulie 2020

Program:
18:00 - 19:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Teatrul National „I.L.Caragiale”

Județ:
Bucuresti

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bulevardul Nicolae Bălcescu nr 2

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL