Topul Vânzărilor Grupului Editorial ALL la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România 2022

Cărțile de istorie universală au ocupat primele locuri în topul preferințelor cititorilor care au vizitat standul Editurii ALL la cea mai recentă ediție a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România. De asemenea, cărțile medicale pentru specialiști și pentru publicul larg se numără printre cele mai populare titluri din oferta noastră editorială, alături de volumele educative și de romanele Fantasy pentru copii.

  1. Constantinopol. Ultimul mare asediu, 1453, de Roger Crowley

O relatare impresionantă a unei povești extraordinare” (Sunday Telegraph), cartea semnată de istoricul britanic Roger Crowley se dovedește a fi o lectură la fel de fascinantă ca un roman de aventuri. Mai mult decât descrierea lungului și sângerosului asediu al Constantinopolului, aceasta prezintă o cronică a mult mai vastei dispute dintre creștinism și Islam. Cititorii pasionați de faptele surprinzătoare ale trecutului, dar și de ecoul acestora în lumea de astăzi, descoperă în paginile sale o poveste incredibilă despre curajul și cruzimea umană, despre ingeniozitate tehnică, noroc, lașitate, prejudecăți și mister, completată de selecția remarcabilă de imagini ale unor opere de artă, fotografii și ilustrații.

  1. Totul despre… Descoperă lumea, întrebare cu întrebare (enciclopedie la cutie)

Cele 7 enciclopedii atractive, elegant ambalate într-o cutie cartonată, vin în sprijinul părinților care își doresc să le ofere micuților o cultură generală solidă, inspirându-i în același timp să găsească subiecte de aprofundat în viitor.

  1. Grant. Atlas de anatomie

Cel mai riguros și mai detaliat obiect de studiu disponibil în domeniul anatomiei umane conține referințe vizuale uimitoare și informații de o relevanță clinică incontestabilă pentru studenții mediciniști, dar și pentru profesioniștii din domeniul medical pe care îi avantajează acest format practic și ușor de consultat.

  1. Cartea 32 Pisicile Războinice. Viziunea din umbre: Tunete și Umbre, de Erin Hunter

Fanii Pisicilor Războinice se delectează cu peripețiile noii generații de pisici în cel mai amplu volum de până acum al aceastei serii aflate pe lista bestsellerelor New York Times. Se prefigurează un nou moment de cumpănă în viața clanurilor, iar întâmplările palpitante de pe tărâmul fantastic hrănesc pasiunea pentru lectură a cititorilor aflați la început de drum în lumea cărților.

  1. Mitologie. Povești nemuritoare despre zei și eroi, de Edith Hamilton

Volumul cuprinde vechile mituri ale Europei, repovestite de Edith Hamilton „într-un stil de o forță pătrunzătoare și de o simplitate homerică” (New York Times). Milioane de cititori au fost cuceriți de această colecție clasică de mituri culese din lumea greco-romană și din cea scandinavă, de la apariția sa până în prezent.

  1. Primul ajutor pentru sugari și copii, de Dr. Vivien J. Armstrong

Acest ghid binevenit în orice familie cuprinde recomandări cât se poate de actuale, care pot salva vieți și pot conduce la cea mai bună abordare a leziunilor și a bolilor cu diverse grade de gravitate. Totul într-un format color, practic și ușor de utilizat.

  1. Harrison. Principiile medicinei interne

Cel mai prestigios tratat de medicină de anvergură mondială înglobează evoluțiile de ultim moment din toate domeniile medicinei, abordând exhaustiv patogeneza bolilor, diagnosticul diferențial, studiile clinice, abordările imagistice moderne, ghidurile de practică bazate pe dovezi, precum şi cele mai avansate metode de tratament.

  1. Respiră ca un ursuleț. Mindfulness pentru copii, de Kira Willey

Această carte fermecătoare cuprinde exerciții de meditație simple, hazlii și captivante, menite să îi ajute pe cei mici să se simtă calmi și încrezători, să se concentreze cu ușurință și să se încarce cu energie pozitivă. Atât micuții, cât și adulții din viețile lor vor îndrăgi activitățile propuse de autoare și se vor distra de minune.

  1. Normanzii. De la pirați necrutățori la regi erudiți, de Lars Brownworth

Cunoscut cititorilor români datorită volumelor dedicate cruciadelor și vikingilor, istoricul american Lars Brownworth revine cu un nou titlu incitant, care îi prezintă pe normanzi într-o lumină surprinzătoare. Alături de bizantini, ei au fost probabil populația care a modelat cel mai puternic Evul Mediu european.

  1. Legământul lui Stea Încovoiată. Super Pisicile Războinice, de Erin Hunter

Legământul lui Stea Încovoiată este al treilea roman din seria specială Super Pisicile Războinice și surprinde destinul marcat de întâmplări incredibile al unui motan născut să fie lider. Super Pisicile Războinice sunt romane de sine stătătoare ale căror subiecte evocă situații și personaje din seriile principale Pisicile Războinice, fără a afecta însă firul acțiunii.

Odată închise porțile Târgului de Carte Gaudeamus, cititorii sunt așteptați să exploreze rafturile virtuale ale librăriei online www.all.ro. Luna lui Moș Crăciun aduce cele mai bune oferte ale anului la cărțile pentru toate vârstele și din toate domeniile.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU