Vacanța de Vară la Kids Cloud!

18 Iunie - 31 August 2018
București

Indiferent dacă se numește școală de vară sau tabără urbană, pentru copii are o singură semnificație:

VACANȚA DE VARĂ!

Pentru părinți e alegerea cu cea mai mare miză pentru tot ceea ce copilul ar putea cuprinde în dorința “în vacanța de vară aș vrea să…”.

Propunerea noastră: VACANȚA DE VARĂ la Kids Cloud!

VACANȚA DE VARĂ la Kids Cloud e pur și simplu povestea pe care ar scrie-o azi Ion Creangă în “Amintiri din copilărie” despre vacanța mare, pentru generațiile viitoare. Pentru că în VACANȚA DE VARĂ la Kids Cloud:

Ne jucăm în natură            Facem sport         Mâncăm sănătos       

Cântăm și dansăm cum vrem noi

Explorăm tehnologii             Programăm roboți         Ne relaxăm în aer liber 

Meșterim și experimentăm

Am ales cu grijă rețeta experienței perfecte, îmbinând armonios știința și tehnologia cu arta, natura și stilul de viață sănătos.

Ne place să ne jucăm, să explorăm și să descoperim mereu lucruri noi. Fiecare zi a săptămânii e gândită astfel încât să oferim copiilor pachetul de vacanță unic, în care să își regăsească cu ușurință împlinirea aspirațiilor și pasiunilor:

Ziua 1 – Călătorii în jurul lumii

În fiecare zi vom călători virtual în jurul lumii și vom cunoaște tradiții, vom vorbi despre obiceiuri, provocări sau descoperi memorabile de pe fiecare din continentele planetei. În funcție de vârsta copilului, acesta va construi eoliene olandeze și macarale gigant, prădători africani sau roboți industriali din Japonia, exploratori spațiali sau povești cu mumii, adunând amintiri din călătoria noastră virtuală în toate colțurile lumii.

Ziua 2 – STEAM și programare

A doua zi a săptămânii va pregăti copiii pentru meseriile viitorului. Cu ajutorul seturilor LEGO Education și a altor roboți educativi vor învăța noțiuni de programare prin pictograme, șir logic de operațiuni și ce comenzi trebuie să dai ca un ozobot să
danseze. Activitățile pe care le propunem au ca scop stimularea creativității, învățarea unor concepte de fizică, știință și inginerie (la nivelul lor de înțelegere), dezvoltarea abilităților de socializare și munca în echipă.

Ziua 3 – Universul LEGO™

Ziua de miercuri ne va purta în universul LEGO™. Jocul cu piese LEGO™ dezvoltă gândire laterală, abilități spațiale, jucându-se cu LEGO™ copiii învață să gândească în spațiu (tridimensional), își dezvoltă abilitățile de raționalizare și desigur creativitatea. 

VACANȚA DE VARĂ LA KIDS CLOUD lego

Ziua 4 – Iubim natura

Joia vom explora lumea din jurul nostru, ne vom conecta cu natura, vom învăța să o iubim și respectăm mai mult. Vom lua lupa și ne vom căuta prieteni de la firul ierbii, vom construi căsuțe pentru păsări, facem drumeții în pădure, ne construim un umbrar din crengi uscate și frunze ca să stăm mai mult în natura.

Ziua 5 – Spioni, pirați sau exploratori?

În ziua de vineri vom dezlega mistere și vom căuta comori cu o hartă incompletă. Dimineața explorăm lumea în cadrul activităților. Pornind de la o provocare din viața reală, îi implicăm prin joacă și îi încurajăm să pună și să își pună întrebări, să găsească răspunsuri și să rezolve probleme în mod creativ, folosindu-și mâinile și mintea. În cadrul acestor activități dezvoltăm un mod de gândire computațional și creativ.

Fiecare săptămână va fi diferită, va aborda subiecte diferite, copiii, indiferent de vârstă, vor descoperi mereu lucruri noi.

Acestea sunt doar câteva mici indicii, dar vacanța asta de vară e plină de alte multe surprize.

La sfârșitul fiecărei săptămâni, vom trimite feedback legat de timpul petrecut alături de copil, dar și starea lui de spirit, implicare și socializare.

Ne-am pregătit atent cu tot ce ne trebuie:

O curte generoasă de aproximativ 1.000 mp, cu copaci umbroși și loc de joacă pentru toate gusturile.

 
 

Un spațiu interior de peste 400 mp, recent amenajat pentru micii artiști sau viitorii oameni de știință.

Materiale pentru proiectele de vacanță (kituri pentru experimente, roboți educaționali, kituri LEGO Education, materiale pentru activități artistice).

 
 

Pelerine de ploaie și loc pentru cizmulițele de noroi.

Cărți, jocuri, jucării și alte bucurii de stat în casă (atunci când capriciile vremii nu ne vor permite să stăm afară). 

 

Avem multe de făcut de-a lungul zilei, dar ne-am organizat astfel încât să ne ajungă timpul atât pentru distracție cât și pentru:

Mic dejun sănătos

Gustare de fructe

Prânz voinicesc

Somn si relaxare la umbra copacilor

Gustare în gradină

Vrem să anticipăm provocările la care vor răspunde copiii în viața de adult și totodată să le asigurăm un climat socio-emoțional bazat pe comunicare și respect.

Știm că este importantă atât utilizarea înțeleaptă a tehnologiei și a gadgeturilor, cât și construirea relațiilor în lumea reală.

Iubim acțiunea mai mult decât vorba, așa că îți mai spunem doar că:

Vacanța mare la Kids Cloud începe din 18 iunie și ține până în 31 august.


Distracția ține toată ziua, între 8.30 și 18.30 (alte opțiuni se pot discuta individual).

Școala de vară se adresează copiilor între 3 și 8 ani inclusiv. Tariful săptămânal este de 472 lei pentru un copil. Poți alege câte săptămâni dorești.

Încearcă acum o vacanță epică pentru copilul tău!

Pentru înscrieri și detalii accesează:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0765 734 696

Website: https://kidscloud.ro/2018/05/20/vacantade-vara-la-kids-cloud/

kids cloud logo

Detalii Eveniment

Perioada:
18 Iunie - 31 August 2018

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL