Visual Art Fest | 1-3 decembrie

”Visual Art Fest” este un festival dedicat artelor vizuale, care își propune să aducă în atenția bucureștenilor cât mai multe tipuri de artă vizuală și de tehnologii de ultimă generație din domeniu.

Astfel, spectacole de muzică live, instalații de artă vizuală, workshop-uri și ateliere de creație vor umple Pavilionul Central de la Romexpo, în weekendul 1-3 decembrie.

Atelierele de creație și workshop-urile au fost concepute pentru ca talentul creativ al participanților să poată fi exprimat la cel mai înalt nivel, cu ajutorul inovațiilor vizuale de ultimă oră din domeniu. Astfel, cei prezenți vor putea lua parte la ateliere de: Artă Digitală (Realitate Virtuală), Suprafețe Interactive, Video Mapping, Gaming, Artă Decorativă (lemn și sticlă), Desen 3D, Imprimare 3D, Cabină foto și video.

În cadrul ”Visual Art Fest” au fost programate și show-uri de muzică live spectaculoase, în care artiștii se vor folosi la maximum de efecte vizuale de ultimă generație, pentru ca cei prezenți să aibă parte de o experiență de neuitat: Carla’s Dreams, Șuie Paparude, Golan, Gojira și Planet H și Zoli Toth Project vor urca pe scenă, pe parcursul celor trei zile.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

https://www.facebook.com/events/1955871161346250/

Detalii Eveniment

Perioada:
01-03 December 2017

Ora incepere:
16:00

Ora terminare:
21:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Romexpo

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bulevardul Marasti, nr. 65-67

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL