10 Ateliere de Creație la Bounty Fair, Ediţia de Mărţişor

Bounty Fair, ediţia de Mărţişor, va avea loc în weekendul 25-26 februarie 2017, la Casa Universitarilor Bucureşti. Programul este de la 10:00 pȃnă la 19:00, ȋn ambele zile.

Sunteţi aşteptaţi, cu mic, cu mare, la Bounty Fair să întâmpinăm primăvara cum se cuvine!

Veţi găsii mii de mărțişoare deosebite, realizate de 60 dintre cei mai talentaţi creatori şi artizani români.

Vor fi şi peste 10 ateliere de creație pentru copii şi activităţi, cu tematici diferite, adaptabile la vȃrstele micuților: flori de hârtie cu tehnica Quilling, pictură pe apă, mărtisoare cu  tehnica serveţelului, decorare cu particule de marmură, tablouri din semințe, felicitări personalizate, mărțișoare din fetru sau pasta ceramică, plus doua piese de teatru pentru copii. Pregătim și alte surprize.

Atelierele se desfăsoară pe tot parcursul weekendului – indiferent de programul vostru când ajungeţi la noi să puteţi să alegeţi dintre o varietate de activităţi pentru cei mici.

Ȋn ambele zile, de la ora 11:00, copiii cu vȃrste ȋntre 3 şi 10 ani sunt aşteptati la o piesa de teatru foarte haioasă şi totodată educativă.

10 Ateliere de Creație la Bounty Fair, Ediţia de Mărţişor

Evenimentul se adresează iubitorilor de produse handmade, căutatorilor de creativitate şi amatorilor de produse originale, lucrate cu atenţie la detaliu şi muuuultă pasiune!

Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită. Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg si zona de ateliere. Biletul se achită cash, la intrare.

Data: 25-26 februarie 2017

Program: 10:00- 19:00

Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti,  str. Dionisie Lupu 46 (aproape de Grădina Icoanei, la intersecţia străzii Arthur Verona cu Dionisie Lupu)

Mai multe detalii găseşti ȋn event-ul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1756375128018249/

Iar despre ateliere pe site-ul nostru: http://bountyfair.ro/index.php/category/activitati-editia-22/

Detalii Eveniment

Perioada:
25-26 February 2017

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL