20 Modele de Avioane de Hârtie pentru Copii +5 ani

Tutoriale pentru a crea impreuna cu copilul tau 20 de modele de avioane de hartie. Activitate creativa pentru copii si adulti.

Am redescoperit recent placerea de a face avioane de hartie. Este o activitate care place oricarui copil si cu cat incearca sa faca mai multe modele cu atat va fi mai atras de ea.

In plus este o activitate care poate imbina creatia in casa cu joaca afara, pentru a lansa operele. Am cautat pentru tine cele mai reusite modele.

Gasesti mai jos de la modele simple de avioane de hartie, cu care copilul tau sa inceapa, pana la unele mai complicate la care vor avea nevoie de ajutor din partea parintilor.

Recomandare:

7 Locaţii Minunate Încărcate de Istorie de Vizitat în Familie lângă București

Vei observa ca pe masura ce isi imbunatatesc dexteritatea, copiii isi doresc ca avionul lor de hartie sa zboare mai bine si mai departe.

Cuprins modele de avioane de hartie:

1. SIMPLU

Pe acesta ti-l amintesti cu siguranta. Va fi si cel mai usor de construit.

Vezi și: Unde mergem cu copilul in weekend

Urmatorul model: CLASIC


 RECOMANDARE

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU