206 magazine Lidl îi așteaptă pe copii să participe la campania de educație rutieră, Verde la educație pentru circulație!

Pe 30 septembrie, Lidl îi așteaptă pe cei mici în 206 de magazine Lidl din toată țara pentru a participa la campania „Verde la educație pentru circulație”.

Impreună cu Poliția Română, Lidl lansează a cincea ediție a campaniei de educație și prevenție rutieră, devenită deja tradiție, care va avea loc pe 30 septembrie începând cu ora 11:00.

Copiii cu vârste între 4 și 10 ani sunt invitați să participe la o lecție interactivă de circulație rutieră, susținută de reprezentanții Poliției Române, în zonele special amenajate din parcările magazinelor Lidl. Lista magazinelor în care are loc evenimentul este disponibilă pe site-ul LIDL: https://www.lidl.ro/ro/verde-la-educatie.htm.

Sub deviza “Invață sa fii un pieton exemplar!”, campania de educație rutieră initiata de Lidl, “Verde la educație pentru circulație”, are ca scop informarea copiilor privind importanța cunoașterii și respectării regulile de circulație.

Verde la educație pentru circulație

Vino și tu cu copilul tău pe 30 septembrie, ca să învețe direct de la reprezentanții Poliției Române cum trebuie să se comporte corect un pieton în trafic.

Lecția de educație rutieră cuprinde o parte teoretică și una interactivă. In partea teoretică, cei mici vor pătrunde în universul semnelor de circulație: ce înseamnă fiecare, dar și cât de important este să fie atenți la trafic.

Lecția interactivă le va da ocazia să pună în aplicare ce au învățat la partea teoretică, prin participarea la un joc de circulație rutieră în cadrul unui orășel miniatural.

La final, toți participanții se vor bucura de cadouri oferite de către Lidl.

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 30 September 2017

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL