5 Filmulete Haioase Pixar

VIDEO. Pixar este printre cele mai mari case de producție cinematografice specializate în CGI (computer generated imagery), adica in animatie digitala computerizata. Toate lungmetrajele Pixar au fost realizate in colaborare cu Walt Disney Pictures. Selectie de 5 filmulete haioase realizate de Pixar.

1. For the Birds (Pentru Pasari). Filmulet amuzant Pixar

Un scurtmetraj Pixar care a castigat si un premiu Oscar in 2001 pentru cel mai bun scurtmetraj de animatie. O pasare se asaza confortabil pe un cablu aerian de telefonie. In scurt timp o alta se aseaza langa ea. Cele doua incep sa se certe pe spatiul de pe cablu in timp ce vin si alte pasari care curand participa la o galceava colectiva, intrerupta doar de sosirea unei pasari mai mari si cu un aspect ciudat care le face pe primele sa o ia peste picior. Hai sa vedem ce urmeaza!

2. Presto (Repede). Film animatie CGI

Scurtmetrajul Presto este despre un magician care incearca sa-si tina pe scena un numar clasic cu iepurele care iese din palarie. Intamplator iepurele este atat de infometat incat „nu mai raspunde la comenzi” sub nicio forma. Actiunea este plina de gaguri in genul Tom si Jerry.

3. Day and Night (Zi si Noapte)

Zi si Noapte este un filmulet haios si genial in acelasi timp, in care ziua si noaptea iau forma unor personaje. Ziua lumineaza imaginea care prezinta o zi obisnuita in timp ce noaptea o intuneca si are luna in centru. Ziua are ocazia sa vada ce lucruri minunate se intampla noaptea iar Noaptea tanjeste dupa placerile zilei. Emotiile personajelor sunt insotite de intamplarile zilei. Ziua fericita poarta un curcubeu in timp ce noaptea este luminata de artificii. Spre final ele se ingemaneaza si se regasesc in amurg.


Citeste si:

Unde iesim cu copiii saptamana aceasta

Recomandari de locuri de joaca 

Cum sa fim mai putin stresati pentru copiii nostri


4. Dug’s Special Mission (Misiunea Speciala a lui Dug). Filmulete haiose Pixar.

Dug, cainele din Up, primeste tot felul de misiuni care au ca scop sa-l tina departe de ceilalti.

5. Lifted (Ridicat)

Extraterestrul Stu se află în interiorul unei nave spațiale si da examen la răpirea unui pamantean. El trebuie să-l „ridice” pe Ernie fermierul direct din pat. Sub supravegherea atenta a examinatorului, un tip gelatinos numit B., Stu trebuie sa manevreze cateva sute de comenzi identice si neetichetate pentru a indeplini misiunea si a trece examenul.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU