7 Animaţii Geniale despre Frici +5 Ani. Scurtmetraje Interesante despre Frica de Întuneric, de Zbor, de Pierdere şi de Oameni

VIDEO. Vezi 7 animaţii interesante pentru copii de cel puţin 5 ani despre frici. Scurtmetraje având ca subiect frica de întuneric, de zbor şi de pierdere a unei persoane dragi, frica de a interacţiona cu ceilalţi oameni.

ζ ♠ ζ

1.

Fricile

Fricile ne sunt prietene sau doar ne fac existenţa mizerabilă? O perspectivă care ne face să ne gândim la frici ca la nişte prieteni vechi şi un pic nesuferiţi: câteodată ne scot din sărite dar întotdeauna ne putem baza pe ei.

Fears from Nata Metlukh on Vimeo.

Citeşte şi: Copilului Tău îi e Frică de Întuneric? Ce Soluții Avem pentru a Ajuta Copilul cu Teamă de Întuneric

2.

Frica de Întuneric

În „Luminoir”, când luminile se sting, o fetiţă vede monştrii ieşind din dulap. Aceştia o răpesc dar o duc într-o aventură plină de culoare şi amuzament, pentru a-i arăta că nu are de ce să se teamă de întuneric.

Cum să alegem balansoarul potrivit pentru copil

3.

Frica de Zbor

În „Frica de zbor” o pasăre căreia îi este frică să zboare încearcă să evite să plece în sud la venirea iernii. O poveste care ne învaţă că putem găsi soluţii la probleme care par imposibil de rezolvat, dar de frică scapăm doar atunci când o înfruntăm.

FEAR OF FLYING from conorfinnegan on Vimeo.

4.

Frica de a ne arăta adevarata faţă

În „Ear Fear” personajul principal găseşte puterea de a-şi arăta adevărata faţă doar atunci când îşi găseşte sufletul pereche.

Ear Fear from Erin Kim on Vimeo.

PAGINA URMĂTOARE

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU