7 Animaţii Geniale despre Frici +5 Ani. Scurtmetraje Interesante despre Frica de Întuneric, de Zbor, de Pierdere şi de Oameni

VIDEO. Vezi 7 animaţii interesante pentru copii de cel puţin 5 ani despre frici. Scurtmetraje având ca subiect frica de întuneric, de zbor şi de pierdere a unei persoane dragi, frica de a interacţiona cu ceilalţi oameni.

ζ ♠ ζ

1.

Fricile

Fricile ne sunt prietene sau doar ne fac existenţa mizerabilă? O perspectivă care ne face să ne gândim la frici ca la nişte prieteni vechi şi un pic nesuferiţi: câteodată ne scot din sărite dar întotdeauna ne putem baza pe ei.

Fears from Nata Metlukh on Vimeo.

Citeşte şi: Copilului Tău îi e Frică de Întuneric? Ce Soluții Avem pentru a Ajuta Copilul cu Teamă de Întuneric

2.

Frica de Întuneric

În „Luminoir”, când luminile se sting, o fetiţă vede monştrii ieşind din dulap. Aceştia o răpesc dar o duc într-o aventură plină de culoare şi amuzament, pentru a-i arăta că nu are de ce să se teamă de întuneric.

Cum să alegem balansoarul potrivit pentru copil

3.

Frica de Zbor

În „Frica de zbor” o pasăre căreia îi este frică să zboare încearcă să evite să plece în sud la venirea iernii. O poveste care ne învaţă că putem găsi soluţii la probleme care par imposibil de rezolvat, dar de frică scapăm doar atunci când o înfruntăm.

FEAR OF FLYING from conorfinnegan on Vimeo.

4.

Frica de a ne arăta adevarata faţă

În „Ear Fear” personajul principal găseşte puterea de a-şi arăta adevărata faţă doar atunci când îşi găseşte sufletul pereche.

Ear Fear from Erin Kim on Vimeo.

PAGINA URMĂTOARE

1
2
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU