Acasă este acolo unde există tot ce iubești. Atelier de poveste +3 ani la Sensory – Iași

11:00 - 13:00
Sâmbătă 15 Iulie 2023
Iasi

🏡”Acasă este acolo unde există tot ce iubești”

Dragii noștri,

🤗 Vă invităm sâmbătă, să ne adunăm la umbra salciei noastre magice și să descoperim o nouă poveste împreună cu actrița de la Teatrul Luceafărul Iași, Ioana Natalia Corban!

De data aceasta, vom asculta istoria unui Roboțel 🤖, care a dormit foarte mult timp. Descoperit și trezit din somnul lui, constată că a nimerit într-un alt timp și într-un loc de care nu-si poate aduce aminte – o vegetatie luxurianta într-un peisaj minunat. Un pericol îngrozitor amenință pădurea si numai el are puterea să salveze animalele.

🦾Acestea au nevoie de el, dar totodată se și tem de el.

🌈Și vom descoperi cum e să te simți într-un loc căruia nu-i apartii si unde nu mai e nimeni ca tine. Te poți bizui pe bunătatea celorlalți și astfel poți găsi nu numai prieteni noi, dar poți avea și șansa unui nou început și chiar a unei familii noi.👨‍👩‍👧‍👦

🌟Prețul participării este de doar 60 de lei și include toate materialele necesare pentru activitățile desfășurate + explorare liberă în camerele noastre senzoriale timp de două ore.
Pentru a vă rezerva un loc, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0 720 909 969 sau să ne trimiteți un mesaj pe Facebook/Instagram.

Numărul de locuri este limitat, așa că vă rugăm să faceți rezervarea cât mai curând posibil pentru a vă asigura participarea! Copilul poate fi însoțit de un singur adult!

☀️Invitați și toți prietenii – când suntem mai mulți, distracția e și mai mare!

📍Locație: Sensory, str. Morilor nr.11, Iași
🕚Data și ora: Sâmbătă, 15 iulie, de la ora 11:00 până la ora 13:00
💰Preț: 60 de lei/copil
📞Contact 0 720 909 969

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 15 Iulie 2023

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL