Activitati pentru copii in weekendul de Halloween

11:00:00 - 12:00:00
Sâmbătă 25 Octombrie 2014
București

 

Atelierul de Decorat Dovleci –  Activitati pentru copii de 4-8 ani in weekendul de Halloween

decorat dovleci halloween

Intră in atmosfera Halloweenului cu Atelierul de Decorat Dovleci!

Părinții care caută activități potrivite pentru copii în weekendul de Halloween au opțiunea de a merge la un atelier creativ de decorat și sculptat Dovleci pe care la sfârșit să îi ia acasă!

Atelierul are loc Sâmbătă, 25 octombrie și este organizat de echipa de petreceri pentru copii BluParty. Înscrierea la atelier se face prin acest formular pana vineri, 24 octombrie, ora 10:00!

Au mai rămas doar câteva zile până la Halloween: nu vă fie teamă să vă distrați!

Ne imaginăm Halloweenul cu dovleci felinare, spiriduși, case bântuite, vrăjitoare, costume

înfricoșătoare și multe dulciuri. Însă nu totul este potrivit și pentru copiii de vârste mai mici.

Alexandra Timofte de la Bluparty s-a gândit deja la asta și organizează Sâmbătă, 25 octombrie un atelier potrivit pentru copii cu vârste între 4 și 8 ani, la care participanții sărbătoresc Halloweenul încrezători, decorând creativ propriul dovleac!

Decorarea dovleacului este o activitate tradițională Halloweenului care le permite dezvoltarea creativității, simțului estetic și familiarizarea lor cu povestea și obiceiurile sărbatorii, din ce în ce mai vizibilă în România.

Anul acesta dăm o nouă înfățișare Dovleacului!

Dacă de obicei dovleacul este sculptat și transformat într-un felinar drăguț, de data aceasta copiii îl vor decora cu măști, coroane și picturi, în timp ce Alexandra le va povesti despre tradițiile Halloween-ului și de unde provine obiceiul de a decora dovleci.

Fiecare copil va pleca de la atelier cu propriul dovleac haios, creat de ei înșiși pentru acasă, decorat creativ, gata să aducă toata familia în atmosfera sărbătorii.

Detalii:

Data: Sâmbătă, 25 octombrie 2014, de la 11.00 – 12.00

Locația: SkyBar, et. 5 din Calea Dorobanți, nr.155

Potrivit pentru copii între 4 – 8 ani.

Bilet de intrare: 35 de lei/copil – include consumabilele, voi aduceți de acasă imaginația și pofta de lucru! Locurile sunt limitate.

Pentru copiii din afara Bucureștiului, sau care nu pot ajunge la Atelierul Dovleacul de Halloween din această Sâmbătă, echipa BluParty a pregătit pe blog un tutorial de sculptat dovleci în cinci pași!

„În ultimii ani, Halloween-ul a fost preluat foarte mult și la noi și, din ce în ce mai des, grădinițele și scolile organizează evenimente special dedicate acestei zile. De Halloween echipa noastră este solicitată pentru petreceri cu vrăjitori, jocuri interactive cu specific de Halloween, pinata în forma de dovleac, statui vivante și artiști pe catalige, ghirlande de baloane negre și portocalii cu tematică și face painting cu vampiri, scheleți, monștrii, super eroi și multe alte modele realizate doar cu vopsele profesionale, non-toxice și antialergice. Iese o petrecere grozavă din care copii scapă de micile temeri legate de Halloween și în care se distrează pe cinste!” spune coordonatoarea atelierului, Alexandra Timofte, manager de creație, consultant in Super petreceri pentru copii la BluParty și absolventă de teatru.

Alexandra poate fi urmărita în piesele Teatrului Nottara și în binecunoscutul program de divertisment de la Antena 1 – Serviciul Român de Comedie.

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 25 Octombrie 2014

Program:
11:00:00 - 12:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

SkyBar

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Dorobanți, nr.155

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL