10+ Activitati şi Programe pentru Copii in Vacanţa Intersemestrială 5-9 februarie 2018 la Bucureşti

Vine vacanţa… intersemestrială! 🙂 În perioada 5-9 februarie cei mici se bucură de o nouă vacanţă de o săptămână. Cum nu ne bucurăm încă de zăpadă mulţi dintre noi vor căuta şcoli de iarnă, tabere şi programe care să le ofere celor mici perspective noi şi un mediu nou şi plăcut de învăţare şi/sau bună dispoziţie.

Iata câteva dintre activităţile şi programele pe care le oferă organizatorii din Bucureşti pentru copii în vacanţa intersemestrială din februarie 2018:

1.

Mini Clubul de Vacanță de Iarnă în Limba Franceză!

Dacă vreți să profitați și să învățați limba franceză împreună cu motanul Popesco, mergeți la Institutul Francez! În săptămâna 5 – 9 februarie se organizează zilnic cursuri și activități ludice!

Înscrierile sunt deschise în perioada 22 – 31 ianuarie!
Detalii: https://lc.cx/gsnG

♦  ♦  ♦

2.

Workshop Animatie la Clubul Meu – Ateliere Recreative Tei

Esti pasionat de fotografie si filme de animatie?

Acum ai sansa de a participa la un nou WORKSHOP de ANIMATIE unde vei afla despre inceputurile cinematografiei si vei invata cum sa creezi un scurt metraj de animatie. Adresat copiilor pasionati de fenomenul de animatie, acest WORKSHOP isi propune sa deschida noi universuri in crearea scurt metrajelor de animatie.

Workshopul se va desfasura in zilele de 5, 6, 7, 8 februarie 2018, in intervalul orar 10:00-12:00 (program poate fi adaptat de trainer in functie de evolutia copiilor).

Detalii: https://www.facebook.com/events/1549772041726786/

♦  ♦  ♦

3.

LegoCamp – Meseriile viitorului.
Tabără 5-9 Februarie

LegoCamp – Meseriile viitorului afis tabara

În perioada 5-9 februarie dăm startul unei aventuri de 5 zile în care ne pregătim intens pentru meseriile viitorului, explorând știința, tehnologia, ingineria și arta, cu ajutorul modelelor noastre LEGO™. Intrăm în universul cercetătorilor și devenim mici ingineri mecatroniști, ne exersăm abilitățile de programare și învățăm să devenim roboticieni iscusiți.

Detalii: LegoCamp – Meseriile viitorului

♦  ♦  ♦

4.

Ateliere de olarit si modelaj in lut pentru copii si adulti la Clay Play Ceramica

Clay Play Ceramica va asteapta cu ateliere inedite pentru copii cu varsta peste 5 ani dar si pentru adulti. Puteti alege un atelier de Arte Decorative, de modelaj in lut sau olarit si sa petreceti vacanta cat mai creativ www.clayplay.ro/programari-si-rezervari.

♦  ♦  ♦

5.

MȚR – 28 de ani / Cu Tenda, Omul cu fluier, Trei Parale

Luni, 5 februarie 2018, la împlinirea a 28 de ani de la re-fondare, invităm prietenii Muzeului să sărbătorim cu povești, cărți și multă muzică bună. Intrarea este liberă.

De la ora 17, începem prin a le descoperi celor mici lumea expoziției Cu Tenda, iar apoi ne strângem în cort pentru a-l asculta pe papu Yioryi.

Detalii: https://www.gokid.ro/mtr-28-de-ani-cu-tenda-omul-cu-fluier-trei-parale/

♦  ♦  ♦

6.

Vacanță la Free Minds Builders Afterschool
5-9 februarie 2018

vacanta la free minds builders afterschool

Vino in vacanță la Free Minds! Echipa noastră a pregătit un program educativ şi distractiv, pentru a le oferi copiilor o săptămână activă și relaxantă. Ne vom juca, vom experimenta și vom invăța impreună!

#Detalii: https://www.facebook.com/events/192589741325456/

♦  ♦  ♦

7.

Școala Altfel – Joc de evadare la Real Room Escape

Real Room Escape vă invită alături de copiii pe care îi îndrumați la o experiență de evadare… altfel. Conceptul de „Escape the Room” constă în închiderea jucătorilor în una sau mai multe camere în care trebuie să găsească indicii, să spargă coduri, să rezolve puzzle-uri logice și mecanice încât să găsească soluția pentru a evada din camere, toate acestea contra cronometru; echipele trebuie să evadeze în mai puțin de 60 de minute.

Spre deosebire de jocul clasic care se termină în 60 de minute, la „Escape the Mansion” jucătorii își găsesc singuri cheia și își deschid ușa, de aceea jocul durează între 90 și 120 de minute. Jocul se face numai pe baza unei rezervări în prealabil.

Detalii: https://www.facebook.com/events/756490504550766/

♦  ♦  ♦

8.

Program de vacanta 5-9 februarie 2018 la Afterschool Elefantelul Curios

vacanta intersemestriala elefentelul curios

In vacanta intersemestriala nu lasam copiii sa se plictiseasca! Daca portile scolilor sau gradinitelor sunt inchise intre 5 si 9 februarie, echipa Elefantelul curios se poate ocupa de copilul tau- varsta 4-9 ani.

Preturile sunt valabile pentru copiii care nu sunt deja inscrisi in programul Afterschool EC (sector IV)

Inscrieri: https://elefantelcurios.wordpress.com/contact/.

♦  ♦  ♦

9.

Școala de iarnă NoGravity 5-9 februarie 2018

scoala de iarna nogravity

În timpul vacanței de iarnă, în intervalul 5-9 februarie, NoGravity Club vă invită să participați la cel mai complex program educativ pentru copii – Școala Premium de Iarnă organizată cu sprijinul Centrul Sportiv Educativ Berceni!

În numai 5 zile vom exersa arte marțiale, vom descoperi tehnicile elementare de cățărat, ne vom perfecționa în înot, vom avea o introducere detaliată în paleontologie și ne vom iniția în 4 tehnici de artă plastică: tempera, guașe, acuarelă și, respectiv, pastel.

Detalii: https://www.facebook.com/events/141031736686579/

♦  ♦  ♦

10.

Pixie – Vacanta

Se apropie mini-vacanta ! Ocazia perfecta sa strecuram intre cele doua semestre un picut de magie spiriduseasca .

Asadar, in acelasi stil relaxat, creativ si jucaus cu care v-am obisnuit in vacantele de vara, intre 5 si 9 februarie in casuta noastra vor avea loc zilnic ateliere, jocuri si alte activitati neaparat recreative menite sa umple saptamana libera cu cat mai multa bucurie.

https://www.facebook.com/events/161325574492519/

♦  ♦  ♦

11.

Program Intensiv de Descoperire a Abilitatilor Copiilor

Incepand cu data de 5 februarie, programul Kogaion Intensive Mastery, un program intensiv de descoperire a abilitatilor copiilor, avand la baza o curricula gifted education de enrichment, isi deschide din nou portile. Un program unic in Romania, conceput pe 2 grupe de varsta: 6-8 ani și 9-12 ani.

Se desfasoara in 4 module / an in vacantele copiilor, oferind acces la 120 de ateliere de dezvoltare personala, enrichment si dezvoltare motrica.

Detalii: https://www.facebook.com/events/164183334203295/

♦  ♦  ♦

12.

Toata Vacanta la Inot la ObSwim Antrenor Inot

In vacanta intersemestriala 3 – 11 Februarie, clubul de inot Obswim va invita sa luati parte la o saptamana in care copiii vor practica inotul in scop recreativ!

Cursurile de inot din vacanta intersemestriala au ca tema inotul in scop recreativ, asa ca pe langa practica, ei vor avea parte si de jocuri distractive. Acest program se va desfasura in vacanta intersemestriala 3 -11 Februarie.

Detalii: https://www.facebook.com/events/141133206582482/

♦  ♦  ♦

13.

Atelier de Ştiinţă la WolfyFunSpace

Echipa Ştiinţă pe pâine anunţă organizarea Atelierului de Ştiinţe în noua locaţie WolfyFunSpace, un loc de joacă minunat deschis de curând în zona Dristor, sector 3, Bucureşti. Atelierele sunt 100% practice (toate materialele incluse).

Marţi, 6 feb, ora 11.30 am şi Miercuri 7 feb, ora 18.30 avem pregătite experimente extraordinare în care copiii vor învăţa despre proprietăţile lichidelor şi densitatea gazelor. OFERTĂ 50% reducere = 25 lei copil / sedinţă.(max 15 copii).

Detalii: https://www.facebook.com/events/1771640073144666/

Detalii Eveniment

Perioada:
01-09 February 2018

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL