Afișe & Postere pentru evenimente. Atelier de desen @ MARe

12:00 - 13:00
Duminică 30 Ianuarie 2022
București

Duminică, 30 ianuarie
Orele 12:00 – 15:00
Copii de 4-7 ani (12:00 – 13:00)
Copii de 7-13 ani (13:30 -15:00)
50 de lei/participant.
Grupurile sunt formate din maximum 10 copii.

Unde? MARe/Muzeul de Artă Recentă, B-dul Primaverii nr. 15, Bucuresti

***Înscrierile se fac doar pe adresa de email: [email protected]
cu mesajul: ”Afișe și Postere”, unde menționați numele și grupa de vârstă a copiilor participanți.

Prezentare:

ATENȚIUNE, ATENȚIUNE!!! . . . Un hamster gigant este înfometat și amenință să iasă dintr-o lucrare de artă și să mănânce operele de la MARe/Muzeul de Artă Recentă!

O dată la 2014 ani, gigantul obișnuiește să iasă din lucrare pentru a-și procura hrana și tocmai ce a anunțat că Duminică, 30.01.2022, în intervalul orar 12:00 – 15:00 p.m., își va face apariția din nou.

Iubitorii de artă sunt invitați să sară în ajutorul muzeului, producând câte un afiș / poster de eveniment care să-l deturneze pe hamsterul gigant de la plan și revină la locul lui din lucrare.

Evenimentele care au loc într-un oraș sunt cele care animă spațiul citadin, dându-i strălucire și puls. Un oraș fără evenimete ar fi un oraș frumos, dar tern. Fie că este vorba despre lansarea unei cărți, de premiera unui spectacol de teatru, de vernisajul unei expoziții sau de blockbuster-ul anului în materie de film, ne raportăm la evenimete ca fiind esențiale arealului urban.

În continuarea atelierului „Orașul Ideal”, din 6 decembrie 2021, weekend-ul acesta vă invit să pornim împreună într-o nouă aventură prin muzeu, să descoperim ce evenimente au loc în cadrul expoziției „Arta și Orașul”, apoi să ne retragem în sala de lucru și să realizăm propriul nostru afiș pentru a potoli foamea hamsterului gigant.

În cadrul acestui atelier, copiilor le vor fi proiectate în Auditorium-ul muzeului câteva exemple de imagini cu afișe / postere spre a li se evidenția caracteristicile specifice unui astfel de produs și vor învăța atât despre importanța selectării informațiilor precise și concise ca text-conținut al afișului / poster-ului, cât și despre importanța poziționării elementelor ce îl alcătuiesc.

Deci, în cadrul orașului tău ideal, ce eveniment ai crea?

Atelier realizat de Robert Boghiu.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 30 Ianuarie 2022

Program:
12:00 - 13:00
13:30 - 15:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL