Agenda Bio, editia a 5-a aniversara dedicata unui stil de viata sanatos cu seminarii, conferinte si ateliere pentru copii

Agenda Bio aniverseaza a 5-a editie dedicata stilului de viata sanatos unde vor fi diverse seminarii, conferinte si ateliere pentru copii

Pentru ca stim ca te preocupa sanatatea ta si a familiei tale. Si mai stim ca esti in cautarea fericirii adevarate. Asa ca iti venim in intampinare cu un eveniment complet despre ce inseamna sa ai un stil de viata sanatos si unde sa cauti fericirea!

Dar pe langa sanatatea fizica, extrem de importanta pentru o stare de bine este si sanatatea mentala, echilibrul interior, limpezimea si energia.

In cadrul evenimentului reunim specialisti din diverse domenii si activitati, cu scopul de a va vorbi despre diferitele metode prin care sa atingeti starea de bine.

CONFERINTELE si SEMINARIILE sustinute de acestia sunt gratuite in cadrului evenimentului si sunt special concepute pentru a se adresa unui public larg, dornic sa afle cat mai multe informatii utile.

Agenda Bio cuprinde in programul sau si ATELIERE PENTRU COPII permanente pe durata evenimentului. Atelierele sunt o modalitate distractiva de a-i invata pe cei mici sa lucreze cu diferite materiale, sa isi dezvolte imaginatia si atentia.

Detalii eveniment

  • Locatie: Casa Universitarilor ,Str. Dionisie Lupu 46 (zona Piata Romana, doua strazi in spatele cinema-ului Patria)
  • Intrare: 8 lei/ persoana/ zi
    Copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

Pentru detalii si inscriere ca expozant in cadrul targului va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected]m.

Detalii Eveniment

Perioada:
13-14 May 2017

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL