Agenda Bio, Târg şi Ateliere pentru un Stil de Viață Sănătos și Fericit

Agenda Bio este un eveniment creat special pentru tine și familia ta! Vino la Agenda Bio, târg de produse naturale şi bio cu ateliere pentru copii, pentru un stil de viață sănătos și fericit.

Pentru că dorim să cunoști o stare de bine generală venim în sprijinul tău cu zeci de produse naturale, bio și terapeutice, servicii și metode de a îți păstra sau îmbunătăți sănătatea.

Dar pe lângă sănătatea fizică, extrem de importantă pentru o stare de bine este și sănătatea mentală, echilibrul interior, limpezimea și energia. De aceea, în cadrul evenimentului reunim specialiști din diverse domenii și activități, cu scopul de a vă vorbi despre diferitele metode prin care să atingeți starea de bine. Conferințele și seminariile susținute de aceștia sunt gratuite în cadrului evenimentului și sunt special concepute pentru a se adresa unui public larg, dornic să afle cât mai multe informații utile.

Zona de tȃrg reunește peste 50 de participanți care ȋşi vor prezenta serviciile sau vor vinde  o varietate de produse naturale şi bio, de la cosmetice şi produse de curățenie a casei, produse alimentare şi aparaturi speciale, pȃnă la jucării şi articole pentru cei mici, toate din materiale naturale.

Agenda Bio, târg de produse naturale şi bio cu ateliere pentru copii

Ateliere pentru copii la Agenda Bio

Pe toata perioada evenimentului Agenda Bio am pregătit cinci ateliere pentru copii. Atelierele sunt o modalitate distractiva de a-i învăța pe cei mici să lucreze cu diferite materiale, sa își dezvolte imaginația și atenția.

  • Atelier Sabbiarelli –  Planșele de colorat cu particole de marmură de la Sabbiarelli sunt un mod de joacă foarte distractiv pentru cei mici, totodata stimuland creativitatea și dezvoltarea diferitor aptitudini.  Prețul atelierului este de 15 lei (toate materialele necesare intra în prețul atelierului).
  • Atelier din culoare și catifea – Colorvelvet– planșele oferite presupun imaginație și creativitate iar tematica poate să fie aleasă în funcție de starea de spirit. Preț începând de la 15 lei în funcție de planșa selectată și dificultatea acesteia (prețul include și un set de carioci).
  • Atelier pictura pe apă – asociatia Artia va fi prezenta  cu  atelierul de pictura pe apa. Doritorii vor putea picta pe apa, după care vor imprima diferite forme de lemn sau pe hârtie. Efectul este surprinzator, iar tehnica este chiar deosebită, așa că recomandam oricui să încerce.
  • Atelier modelaj lut – Joaca cu lutul este in primul rând un exercițiu de imaginație și creativitate pe lângă dezvoltarea coordonarii mișcărilor, a motricității fine și a dobândirii cunoștințelor minime despre proporționalitate. Atelierul este coordonat de meșterul popular Cristian Munteanu.  Prețul atelierului este de 15 lei (toate materialele necesare intra in prețul atelierului).
  • Atelier pictură pe vase de lut – cei mici vor personaliza vase de lut în propiul stil! Daruri faine oferă îndrumare, prezintă materialele și tehnicile de lucru. Prețul atelierului este de 15 lei (toate materialele necesare intra în prețul atelierului).

Vă așteptăm la Agenda Bio, ediția a 4-a, sâmbătă și duminică, 25-26 martie 2017, la Casa Universitarilor București, str. Dionisie Lupu 46 (zona Parc Grădina Icoanei, două străzi în spatele cinematografului Patria) între orele 10:00 și 19:00.

Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, ȋnsă copiii pȃnă ȋn 14 ani pot intra gratuit. Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg, ȋn zona de seminarii şi conferințe gratuite, şi include degustări şi testări de produse.

Mai multe detalii găsiți pe http://agendabio.ro/2017/03/17/editia-4-activitati-pentru-copii/  şi ȋn event-ul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1426735230679127/

Agenda Bio, târg de produse naturale şi bio cu ateliere pentru copii 2

Detalii Eveniment

Perioada:
25-26 March 2017

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL