Agresivitatea Copilului. Cum Gestionam Comportamentul Agresiv. Workshop cu Domnica Petrovai

Cum gestionăm comportamentul agresiv al copiilor? Vă invităm pe 7 decembrie la un workshop cu Domnica Petrovai, psiholog și psihoterapeut, ca să discutăm despre cauzele agresivității la copii și despre cum îi putem ajuta pe copiii cu un comportament agresiv.

De multe ori ne mirăm de ce copilul nostru are un comportament agresiv. Sau poate colegii lui se comportă agresiv față de el sau de alți colegi și atunci suferim și noi. Te invităm să dezbatem această temă sensibilă atât pentru părinții copilului care manifestă un comportament agresiv, dar mai ales pentru părinții copilului agresat.

 

REZERVĂ-ŢI LOCUL LA WORKSHOP! 
 ⇓

 

Vom discuta despre:

 • când apare agresivitatea și cum se manifestă la copii
 • cum îi afectează copilului dezvoltarea emoțională pe termen lung
 • cum să ne purtăm cu un copil cu comportamente agresive
 • cum îl ajutăm să își controleze agresivitatea
 • cum abordăm agresivitatea dintre frați
 • cum îi învățam pe copii să se „proteje” în fața altor copii cu comportamente agresive

comportament agresiv

Detalii workshop

 • Când? 7 Decembrie 2016 orele 18.30-21.00
 • Locație: Montessano – Grădiniță Scoală, Str. Parfumului nr 9, Sector 3, București
 • Cu Domnica Petrovai, psiholog si psihoterapeut, fondatorul MIND EDUCATION HEALTH
 • Preț: 100 lei/persoană sau 170 lei/cuplu (familie). Prețul include apa, ceai și gustări sănătoase de la Solaris (biscuiți și sărătele).
 • Sponsor: SolarisPlant

 

Locurile sunt limitate!

Pentru detalii poţi suna la 0728 188 256.


Workshop-ul face parte din programul lansat de Montessano – Gradinita Scoala în parteneriat cu GOKID.ro, pentru părinţii dornici să îşi susţină copiii cu empatie şi iubire necondiţionată, pentru ca aceştia să devină adulţi responsabili şi echilibraţi emotional.


 

Despre Domnica Petrovai

Psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental, Domnica Petrovai, fondatorul MIND EDUCATION HEALTH, lucrează cu pasiune în domeniul promovării sănătății emoționale de 20 de ani. Domnica este căsătorită și are două fetițe. De aici poate specializarea și interesul deosebit pentru armonizarea relației de cuplu, cât și conștientizarea importanței dezvoltării continue a părinților pentru a răspunde nevoilor copiilor lor.

Președintă a Asociației de Psihologia Copilului și Adolescentului din România și formator în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, Domnica Petrovai este acreditată în programul de formare Triple P – Positive Parenting Program – al Universității din Queensland, Australia, și autor de ghiduri, articole și cărți de specialitate, printre care Cum îi ajutăm pe copii să meargă fericiți la școală? Ghid practic pentru învățători (Ed. Miniped, 2013) și Pentru un copil sănătos emoțional și social: ghid practic pentru educatorul care construiește încredere (Ed. V&I Integral, 2012).

Detalii Eveniment

Data:
Wednesday 07 December 2016

Program:
18:30 - 21:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Grădiniţa Montessano. Educaţie Montessori in zona Unirii

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Parfumului, 9

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL