Alba ca Zapada si Mutulica. Spectacol pentru copii

11:00:00 - 11:00:00
29-30 Martie 2014

Spectacol interactiv și plin de învățăminte pentru copii 2-7 ani cu Teatrul Zurli

ABZ martieSâmbătă 29 martie și Duminică 30 martie, de la 11.00 la PUZZLE CAFE 

Adaptarea poveștii clasice îi are în prim plan pe Albă ca Zăpada, Mutulică și Maștera, care crează un spectacol interactiv și plin de învățăminte, într-o atmosferă neconvențională.

În construirea scenariului, am fost foarte atenţi la personaje şi limbajul lor. Evităm expresiile agresive – mama vitregă nu o omoară pe Albă că Zăpada, ci încearcă să o elimine. Personajele negative nu sunt înfricoșătoare, ci mai degraba caraghioase și foarte ușor de identificat în viața reală. Maștera este prețioasă, mofturoasă și devine ridicolă în încercarea de a fi mereu centrul atenției.

Piticul Mutulică este un prieten de nădejde, confidentul și partenerul de joacă al prințesei. El este vigilent și o avertizează pe Albă ca Zăpada de pericolele care pot pândi la orice pas. Tot el o și salvează pe fată, de fiecare dată când aceasta se lasă păcălită de Maștera dornică de răzbunare

Albă ca Zăpada este bună la inimă, dar foarte credulă. Din peripețiile ei, copiii învață să nu dea drumul în casă persoanelor pe care nu le cunosc, să nu vorbească deloc cu străinii și să nu primească daruri de la ei. Mutulică insistă de fiecare dată pe expresia „aceasta e o ușă pe care nu intră nici o așa-zisă matușă”. Copiii vor rămâne cu această expresie și vor fi mai atenți cu necunoscuții prea binevoitori.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

La final, Albă ca Zăpada și Mutulică își unesc forțele și, ajutați de copiii din sală, reușesc să îi dea o lecție Mașterei

Este un spectacol frumos, curat, antrenant, realizat cu dăruire și dragoste pentru cei mici.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mari îi aplaudă din tot sufletul. La final toată lumea primeşte bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul în sală este nevoie de rezervare prealabilă la numărul de telefon 0752.251.180/0728. 295. 872 sau adresa de e-mail [email protected].

Spectacol recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 7 ani.

 

Detalii Eveniment

Perioada:
29-30 Martie 2014

Ora incepere:
11:00:00

Ora terminare:
11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Puzzle Cafe

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL