Alimentatia in timpul sarcinii. Capsule cu ulei de canepa CANAH [P]

Va doriti copii sanatosi? Atentie la alimentatie in perioada sarcinii!

Datoria de parinte nu ia nastere odata cu aducerea pe lume a copilului, ci inca din perioada de preconceptie, care va influenta atat evolutia ulterioara a sarcinii, cat si starea de sanatate a fatului si a mamei. Din pacate, multe dintre femeile gravide nu sunt constiente de implicatiile pe care le are asupra copilului propriul lor stil de viata, astfel incat alimentatia nesanatoasa si deficitul de elemente esentiale – cum ar fi acizii grasi omega 3 si omega 6 – din orgasnism se va transmite si fatului, fapt ce se concretizeaza la noi in tara printr-o greutate medie la nastere mai mica decat media internationala si prin copii cu dificultati in dezvoltare.

Alimentatia sanatoasa a mamei si aportul potrivit de vitamine si minerale esentiale atat inainte, cat si in timpul sarcinii, va favoriza o sarcina usoara, fara probleme de sanatate si fara complicatii, in conditiile in care, pe parcursul celor 9 luni, fatul va primi prin intermediul placentei substantele nutrivite din organismul mamei.

Acizii grasi esentiali Omega 3 si omega 6, de exemplu, sunt necesari pentru o structura sanatoasa a membranelor celulare, fiind vitali scutului de mielina, invelisul celulelor nervoase, si contriburie, mai ales la copii, la dezvoltarea sanatoasa a creierului si a functiilor cognitive.

De asemenea, consumul adecvat de Omega 3 este extrem de important si pentru mama in timpul sarcinii, deoarece acest acid gras joaca un rol esential in determinarea duratei de gestatie si in prevenirea depresiei perinatale.

Sursa ideala de acizi grasi esentiali: uleiul de canepa

Produsele din canepa, numite si echilibrul perfect al naturii datorita continutului ridicat de acizi grasi nesaturati in raportul ideal intre Omega 3 si Omega 6, s-au dovedit a fi un real ajutor in cresterea si dezvoltarea sanatoasa a copiilor si nu numai. Pentru proCapsule Bio cu ulei de canepa_84x1000mg_ROtejarea sanatatii, intre acesti acizi – pe care organismul uman nu ii fabrica – trebuie sa fie un echilibru natural, care poate fi obtinut din hrana, cu ajutorul capsulelor cu ulei de canepa CANAH.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

S-a dovedit in mod stiintific ca un echilibru adecvat intre acizii grasi Omega 3 si Omega 6 poate ajuta la prevenirea si reducerea simptomelor de Alzheimer si Parkinson, datorita functiei esentiale a acidului gras in mentinerea membranele neuronale. Studiile efectuate in cadrul Clinicii Mayo au aratat, de asemenea, ca persoanele care au o dieta bogata in grasimi polinesaturate prezinta o reducere a simptomelor de tulburari cognitive, cum ar fi pierderile de memorie[2] , iar un alt articol publicat de Journal of Alzheimer’s disease, sustine la randul lui ideea conform careia grasimile polinesaturate au un rol esential si ele in prevenirea Alzheimerului.[3]

Rolul acizilor grasi esentiali in dezvoltarea copiilor

Copiii ale caror diete includ o mare varietate de grasimi esentiale par sa aiba un avantaj in ceea ce priveste dezvoltarea timpurie, iar studii recente arata ca acest lucru este valabil pentru sugari nascuti care provin din mame cu o alimentatie bogata in acizi grasi esentiali.

Cercetatorii au descoperit ca sugarii nascuti din mame cu un nivel mai ridicat in sange de acid gras omega 3 docosahexaenoic (DHA) au prezentat un nivel avansat de atentie in al doilea an de viata, iar in primele sase luni de viata ei s-au dezvoltat mai rapid, fiind cu doua luni inaintea celor care provin din mame cu un nivel mai scazut de DHA.[4]

Asa cum era de asteptat, cercetarile au aratat ca dificultatile la invatare in cazul copiilor se datoreaza deficientei de grasimi esentiale, care au rolul de a imbunatati sanatatea mintala. De asemenea, s-a constatat ca acei copii care au fost hraniti la san au un IQ mai ridicat atunci cand ajung la varsta de 8 ani, spre deosebire de cei hraniti cu lapte praf. Explicatia oamenilor de stiinta este pusa pe seama nivelurilor ridicate de acizi grasi esentiali din laptele matern, subliniind faptul ca lipsa de omega 3 din hrana mamei duce la riscul de aparitie ulterioara al depresiei si a altor tulburari. In plus, in cazul copiilor cu deficit de atentie (ADHD), cauza majora pentru aparitia acesti afectiuni este lipsa acizilor grasi din alimentatie.

Capsule cu ulei de canepa CANAH

CANAH a sintetizat numeroasele beneficii ale uleiului de canepa si intr-o modalitate practica, sub forma de capsule umplute cu ulei din seminte de canepa presat la rece certificat ecologic. Spre deosebire de uleiul la sticla, acestea ofera avantajul mobilitatii si se recomanda a fi consumate 2-4 capsule pe zi, preferabil dupa masa;

Cutia de Capsule cu ulei de canepa CANAH contine 84 capsule, iar pretul este de 56 lei.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU