Patinoare la Brașov – Lista Completă de Patinoare Deschise

Brasov

Sezonul distracției la patinoar începe în luna decembrie a fiecărui an și în patinoarele în aer liber din Brașov. Adunăm informații de la toți organizatorii și îți oferim lista completă de patinoare deschise în Brașov. Motiv de voie bună și mișcare în aer liber pentru copii și adulți. Informaţiile se actualizează zilnic în sezonul rece.

Dacă și anul acesta zăpada vine târziu și după sărbători, patinoarul în aer liber este cel mai bun sport în aer liber pentru a simți că a venit iarna. Dacă nu ai găsit un eveniment de weekend suficient de interesant pentru copilul tău, este timpul să mergeți la patinoar! Un pretext ideal pentru ca părinții să iasă împreună cu cei mici la patinoar pentru o porție bună de mişcare în aer liber şi distracţie.

Nu uita că poţi închiria patinele pentru copii de la patinoar. Dacă însă copilul tău nu se poate despărţi de gheaţă şi face o pasiune pentru patinaj îţi recomandăm să nu te bazezi prea mult pe patinele de închiriat. Cumpără-i patine de calitate şi potrivite pentru el, acestea îl vor ajuta să învețe să patineze mai uşor şi mai bine.

Recomandari inainte de a merge la patinoar:

1. Verifică mai jos dacă patinoarul la care vrei să mergi este deschis, anumite patinoare fie nu se deschid în fiecare an, fie nu reuşim să aflăm la timp de modificări.

2. Patinoarele fac pauze între intervalele de acces pentru a curaţa și lustrui gheața. Verifică programul înainte de a face un drum până la pationoar.

3. Pregăteşte-te cu haine de frig, mănuși și eventual cască de protecție.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Cumpără patine de calitate pentru copilul tău, cu interior moale şi design care să dea stabilitate incheieturii piciorului. Astfel copilul tău se va bucura de libertate de mişcare şi siguranţă.

Vezi mai jos lista completă de patinoare în Brașov în acest sezon.

Patinoare la Brașov
în Aer Liber

PATINOARUL ÎN PIAȚA SFÂNTUL IOAN

[DESCHIS]

ACTUALIZAT 19 DECEMBRIE 2022

PATINOAR PIATA SFANTUL IOAN BRASOVDe la începutul lunii decembrie brașovenii se vor putea bucura de magia sărbătorilor de iarnă și pe patinoarul din piațeta Sf. Ioan. Este cel mai mare patinoar amplasat de municipalitate până acum, având o suprafață dublă față de cel de anul trecut.

Amatorii sportului pe patine se vor putea bucura de patinoar pe toată perioada lunii decembrie, până în 28 februarie 2023.

Programul de funcţionare este de luni până vineri, între orele 15,30 – 20,00, iar sâmbătă şi duminică, patinoarul va fi deschis între orele 11,00 şi 21,00. Fiecare serie va avea o durată de 90 de minute, urmată de 30 de minute pentru curăţarea şi refacerea gheţii.

Pe timpul mini-vacanței de 1 decembrie și a vacanței de iarnă a copiilor, programul zilnic va fi identic cu cel de duminica. Astfel, în perioada 30.11 – 04.12.2022, patinoarul va fi deschis între orele 11:30 – 21:00. Între 05.12 și 22.12.2022, programul va fi de luni până vineri: 15:30 – 20:00, ultima serie va fi de o oră, iar sâmbătă și duminică, programul va fi între 11:00 – 21:00. În perioada vacanței de iarnă, 23.12 – 08.01.2023, programul va fi, zilnic, între orele 11:30 -20:00.

Începând cu data de 09.01 și până în 28.02.2023 se revine la programul diferențiat pentru zilele lucrătoare și weekend, astfel de luni până vineri programul va fi de la 15:30 la 20:00, ultima serie 1 oră, iar sâmbăta și duminica programul va fi între orele 11:00 – 21:00.

⛸Accesul și patinele sunt gratuite.

UNDE? Strada Sfântul Ioan, Brasov


PATINOARUL OLIMPIA BRAȘOV

[ÎNCHIS]

ACTUALIZAT 19 DECEMBRIE 2022

Organizatorii Patinoarului Olimpia Brașov promit că acesta se va deschide la finalul anului 2022. Instalaţiile din acest sezon vor fi mai performante decât cele de anul trecut iar patinoarul va putea functiona si la temperaturi mai ridicate.

Patinoarul va avea o suprafaţă de 1.800 mp (60 metri X 30 metri, dimensiune olimpică), iar grosimea gheţii va fi de aproximativ 7 cm.

Vom reveni cu noutăți.

UNDE? Strada George Coșbuc Nr.2, Brasov

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU