Alle Kinder. Cresa si gradinita particulara Cluj Napoca

 

Cresa si gradinita particulara Cluj Napoca. Alle Kinder

alle3E o decizie importantă şi dificilă. Urmează să alegi grădiniţa la care va merge copilul tău 5, 8 sau 10 ore/zi, 5 zile pe săptămână, timp de 3 ani. Adică undeva între … 3000 şi 7000 de ore. E timpul să pui multe întrebări şi să fii exigent! Ce intelegem prin calitatea educatiei pe care o oferim copiilor la gradinita Alle Kinder?

Relatia cu copiii este una apropiata, plina de dragoste si incredere. Pentru a invata si a se dezvolta copiii au in primul rand nevoie sa se simta in siguranta, sa aiba incredere in educatoare. Siguranta emotionala este la fel de importanta ca si cea fizica. Copiii sunt tratati cu incredere, disciplinarea se face atat cu fermitate cat si cu blandete.

 

Pretuim initiativa copiilor. Aranjam cu grija mediul fizic al gradinitei, oferindu-le copiilor jucarii si materialele care ii stimuleaza sa invete prin joc, invatand totodata sa aleaga singuri, sa isi auto-dirijeze astfel invatarea. Pretuim aceasta forma de invatare la fel de mult ca si activitatile conduse de educatoare.

Punem acent pe dezvoltarea socio-emotionala. Pentru a reusi la scoala si in viata copiii au nevoie sa aiba incredere in ei, sa isi inteleaga si gestioneze emotiile, sa stie sa se imprieteneasca si sa isi rezolve neintelegerile cu cei din jur. Dezvoltarea socio-emotionala este urmarita pe tot parcursul zilei, educatoarele ghidandu-i pe copii in dezvoltarea emotionala si sociala. Invatam sa ne jucam impreuna

 

Mancam sanatos, ne miscam voios. Mancarea oferita copiilor este gatita la noi in gradinita, meniurile sunt intocmite si apreciate de un medic nutritionist si unul pediatru (dr. Anca Cerghizan si dr. Delia Chira). Punem accentul si pe dezvoltarea fizica: copiii ies zilnic afară, inclusiv iarna. Au nevoie sa se miste in aer liber, dezvoltandu-se armonios.

Implicam familiie in viata gradinitei. Suntem convinsi de faptul ca cei mici au nevoie sa simta o legatura cat mai stransa intre viata de la gradi si cea de acasa, asa ca ii implicam pe parinti cat de mult in viata gradinitei. Prin evenimente lunare pentru copii si parinti, seminarii pe teme interesante pentru dezvoltarea abilitatilor parentale. Parintii sunt oricand bine-veniti sa stea impreuna cu copiii la gradinita.

Cateva detalii importante despre gradinita Alle Kinder:alle

La gradinita Alle Kinder:

·       Avem 3 grupe de gradinta.

·       Numarul maxim de copii in grupa este de 12.

·       Copiii învaţă limba germană. Educatoarea vorbeste cu copiii in aceasta limba pe tot parcursul zilei: la activitati, la joaca si in timpul rutinelor.

·       Urmam curricula nationala elaborata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si o aplicam prin metode de invatare adecvate varstei copiilor – activitati practice, concrete, prin care copiii invata folosindu-si toate simturile.

·       Poti opta pentru unul dintre cele 3 tipuri de program: pana la ora 12:30, pana la ora 16:00 sau pana la ora 18:00.

Tarife cresa

Taxe pentru grupa de varsta 1-1.5 ani

Tip program si taxa lunară

Program scurt     8:00 – 12:30       740 lei

Program mediu   8:00 – 16:00       770 lei

Program lung 17 8:00 – 17:00       790 lei

Program lung      8:00 – 18:00       810 lei

Program partial – 3 zile/saptamana                    

Program partial – 2 zile/saptamana                    

Taxe pentru grupa de varsta 1.5-3 ani

Tip program si taxa lunară

Program scurt     8:00 – 12:30       720 lei

Program mediu   8:00 – 16:00       750 lei

Program lung 17 8:00 – 17:00       770 lei

Program lung      8:00 – 18:00       790 lei

Program partial- 3 zile/saptamana           

Program partial – 2 zile/saptamana                    

Taxa include:

·       toate rechizitele şi materialele didactice folosite la activităţi,

·       control medical periodic,

Taxa nu include:

·       taxa de inscriere de 250 lei-se achita o singura data si nu este rambursabila,

·       masa,

·       excursii, serbari, spectacole.

Masa costa 13 lei/zi la programul scurt si mediu si 15 lei/zi pentru programul lung. Numarul de zile de masa se calculeaza doar pentru zilele prezente. Taxa de masă se adaugă la taxa lunară. Masa include micul dejun şi prânzul şi gustare, si este pregătită in bucătăria proprie.

alle2Tarife gradinita

Tip program si taxa lunară

Program scurt                   8:00 – 12:30  700 lei

Program mediu            8:00 – 16:00       730 lei

Program lung 17          8:00 – 17:00       755 lei

Program lung                     8:00 – 18:00 780 lei

Taxa include:

·       toate rechizitele şi materialele didactice folosite la activităţi,

·       control medical periodic,

·       cursul de dezvoltare socio-emotionala,

·       atelierul de creativitate.

Taxa nu include:

·       taxa de inscriere de 250 lei – Se achita o singura data si nu este rambursabila,

·       masa,

·       excursii, serbari, spectacole,

·       cursurile optionale de balet, muzica, inot, limba engleza.

Masa costa 13 lei/zi la programul scurt si mediu si 15 lei/zi pentru programul lung. Numarul de zile de masa se calculeaza doar pentru zilele prezente. Taxa de masă se adaugă la taxa lunară. Masa include micul dejun şi prânzul si gustarea, şi este pregătită in bucătăria proprie.

Te asteptam sa ne vizitezi oricand! Suna si programeaza-ti o intalnire in care poti afla toate detaliile care te intereseaza si mai mult.

Suna la tel. 0742 028 990. Vei discuta cu Anca Stan, directorul educational al Gradinitei Alle Kinder.

Email: [email protected] , www.allekinder.ro

Aici, ne jucam sa invatam si invatam sa ne jucam.


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU