Alunga Plictiseala. Ateliere de crafting pentru copii

00:00:00 - 00:00:00
13-16 Septembrie 2014
Cluj-Napoca

 

Alungă Plictiseala. Un atelier de crafting și artă pentru copii de grădiniță si de școala primară

alungaAtelierul are loc de doua ori pe săptămână (după școală sau în weekend)  în timpul anului, din toamnă, până în vară. Alunga Plictiseala îi așteaptă pe copii la Centrul Heidi – gradinița in limba germană din Grigorescu sau la Happy Park în Polus Center.

Fiecare atelier are o temă propusă: 'Decorațiune cu flori pentru camera mea', 'Cutia de bijuterii', 'Coșuleț pentru oua'. Exista un model făcut după care copii se ghidează, având libertatea de a schimba forma, culorile, materialele.

Activitățile atelierului sunt deschise copiilor cu vârste între 4 și 12 ani, acceptându-se și copii de la vârsta de 3 ani și jumătate cu condiția să fie obișnuiți cu lucrul cu foarfeca.

Activitățile atelierului "Alungă Plictiseala" au loc săptămânal marțea de la 17:00 la 18:00 în Happy Park-ul de la Polus Center și sâmbăta, între 10:30 și 11:30 la Centrul Heidi din cartierul Gruia.

Atelierul își propune dezvoltarea copiilor privind aspecte precum creativitatea, perseverența, concentrarea, gratificarea întârziată, interacțiunea socială, planificarea, exprimarea emoțiilor, împărtășirea ideilor și îmbunătățirea imaginii de sine.

Materialele folosite în cadrul activităților sunt non-toxice, o mare parte din ele fiind naturale, ecologice, sau provenite din materiale reciclate.

 

Părinții trebuie sa sune la telefon sau sa trimită email pentru înscrieri până în ziua dinaintea atelierului.

Atelierul dureaza o ora si costa 20 lei. La Happy Park copii primesc în plus o jumătate de ora gratuit la locul de joacă din Polus.

Inscrieri la [email protected]

www.alungaplictiseala.ro

Detalii Eveniment

Perioada:
13-16 Septembrie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL