Am o casuta mica. Spectacol pentru copii si lansare CD

11:00:00 - 11:00:00
Duminică 27 Aprilie 2014

Gaşca ZURLI și Radio ZU prezintă evenimentul AM O CĂSUȚĂ MICĂ la Palatul National al Copiilor

poster 50x100 modificatGAȘCA ZURLI, cea mai iubită trupă pentru copii din România, a pregătit tuturor Zurlifanilor o surpriză de proporții: lansarea CD-ului AM O CĂSUȚĂ MICĂ, care curpinde cele mai noi și iubite cântece ale Găștii și, binențeles, super-hitul Am o căsuță mică!

De la lansarea din vara anului trecut, cântecul “Am o căsuță mică” a devenit un adevărat imn al copiilor și părinților. Cu toții stiu versurile, mișcările, iar filmarea de pe Youtube a adunat până acum 500.000 de vizualizări.

CD-ul conține 10 piese, cântece originale compuse si orchestrate de Cornel Sorian, pe versuri de Mirela Retegan și este produs de A&A Records.

Odată cu lansarea CD-ului, prietenii din Gașca Zurli joacă spectacolul Am o căsuță mică, o poveste interactivă, plină de energie și culoare,  cântece și veselie.

Timp de o oră, copiii şi părinţii cântă şi dansează împreună cu Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel, Truli și cel mai nou membru al Găștii, constructorul Yuppy Tura Vura se va confrunta, ca întotdeauna, cu o sală protejată de Zâna Bună.

Gaşca Zurli are nevoie de o căsuţă în care să locuiască toate animăluţele de pluş prietene. Aceasta se construieşte chiar sub ochii celor mici, iar  Tura Vura  vine  să o strice. Prietenii din Gașcă, ajutați de copiii din sală, reușesc să o sperie, ademenind-o cu mâncare sănătoasă – tocaniţă de legume şi salată de fructe. Tura Vura, vrăjitoarea care mănâncă numai cartofi prăjiţi şi ciocolată, este nevoită să promită cu degetul pe nasuc că o sa mănânce sănătos daca vrea să fie primită în Căsuţa Zurli. Zâna Bună le dă o mână de ajutor celor din Gaşcă și le înfrumusețează căsuța cu steluța ei norocoasă.

Un spectacol despre prietenie, despre munca în echipă, despre  iertare şi despre bucuria de a fi împreună.

Distributia: Vero Caliman– Fetiţa Zurli, Alex Stama – Clopoţel, Gabi Plopan – Zâna Bună, Răzvan Marina – Truli, Marius Petrescu – Zdrăngănel, Alex Tcaci– Yuppi şi Mirela Retegan – Tanti Prezentatoarea.

După spectacol, Gașca ZURLI, împreună cu prietenii de la Radio ZU și cu toți Zurlifanii va filma videoclipul super hitului Am o căsuță mică!

Informatii la tel: 0728.295.872.
Costul unui bilet este de 40 lei de persoană.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 27 Aprilie 2014

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Palatul National al Copiilor din Bucuresti – Sala Mică

Județ:
Romania

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Bulevardul Tineretului nr. 8-10

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL