Amintiri din Copilarie deschide Festivalul International de Teatru pentru copii

00:00:00 - 00:00:00
27-28 Septembrie 2014
București

 

„Amintiri din Copilărie” – un nou spectacol al Teatrului Ion Creangă deschide Festivalul Internațional de Teatru pentru copii

Afis __ Teatrul Ion Creanga __ Amintiri din Copilarie

Palatul Naţional al Copiilor, Sala Mare

27.09 ―19:00 | 28.09 ―11:00

 Nică se desprinde de paginile manualelor şi se dezmorțește urcând pe scenă. Unul dintre cele mai așteptate spectacole din stagiunea curentă a Teatrului Ion Creangă – „Amintiri din Copilărie” – va avea premiera pe 27 septembrie la Palatul Național al Copiilor, în deschiderea Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povești”.

Inspirat de universalitatea Amintirilor, regizorul Peter Kerek a creat, secondat de Iuliana Vîlsan, scenograf, și Larisa Barbu, coregraf, un spectacol modern, dinamic și amuzant, un spectacol în care diversitatea trupei Teatrului Ion Creangă devine o oglindă a povestitorului-personaj. Poznele și aventurile de pe malul Ozanei prind astfel viață într-o formă neconvențională ce împrumută din estetica benzilor desenate și a animațiilor pentru copii, bazându-se pe gest, mimică, dans și melodie.

Fără a pierde nimic din farmecul sau esența unor episoade clasice precum La Cireșe, Pupăza din Tei sau La Scăldat, spectacolul îi provoacă pe tinerii spectatori să își folosească imaginația pentru a recompune pe scenă lumea poveștilor lui Nică.

 

Detalii Eveniment

Perioada:
27-28 Septembrie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Palatul Naţional al Copiilor, Sala Mare

Județ:
Romania

Oraș:
Bucharest

Adresa:
Palatul Naţional al Copiilor, Sala Mare

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL