Antrenează Mintea Copilului în Vacanță în Stil Japonez

Înscrie-l la module de vară organizate de Centrele NOMIN JYUKU, nr. 1 în predarea metodei de calcul mental japonez din România!

”Copilul meu este deștept, dar nu este deloc atent. Nu are răbdare nici la școala, nici la activități. Nu se poate concentra și este ușor de distras. Se descurcă bine la matematică, dar greșește la calcule. Aș vrea ca fiul meu să gândească mai rapid. Urăște matematica, cum îl ajut?  Copilul meu nu are încredere în el.” 

De 8 ani de zile, dovedim părinților, cu fiecare curs pe care îl încheiem, că prin metoda japoneză de calcul care se predă în Centrele Nomin Jyuku, cele mai multe dintre problemele menționate se pot îmbunătăți semnificativ.

Pentru copii, vara este perioada ideală să înceapă cursurile de aritmetică mentală Nomin Jyuku, o activitate în care creează amintiri frumoase, leagă prietenii și cel mai important, își îmbunătățesc CONCENTRAREA, ATENȚIA și RĂBDAREA.

Astfel, ei își vor dezvolta creierul cu cea mai bună metodă japoneză de antrenament mental cu rezultate uimitoare dovedite.

Poate i-ați văzut pe cursanții noștri la Românii au Talent, Next Star, Imperiul Leilor, Theo Show, La Măruță  și în alte emisiuni televizate în care copiii înmulțesc numere precum 4906 x 9876 în timp ce recită o poezie…  sau adună zeci de numere în doar 3 secunde … sau cântă la pian în timp ce adună numerele de ordinul miilor în doar 10 secunde? Nu trebuie să fii un geniu ca să ajungi la asemenea rezultate, ai nevoie doar de perseverență și continuitate.

Vezi performanța copiilor de la Românii au Talent, aici.

În perioada 19 iunie – 25 august 2023, desfășurăm module de 2 saptamani pentru copii cu vârste între 5 și 14 ani și se desfășoară atât online cât și cu prezență fizică, în:

  • București (Strada Icoanei nr. 75);
  • Constanța (Strada Poporului nr. 8A);
  • Oradea (Calea Republicii, nr. 12) și Ploiești (Strada Trei Ierarhi nr. 9-11).

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Ce este sorobanul?

Sorobanul este o numărătoare japoneză veche de peste cinci secole, un abac cu bile de lemn pe care se pot face calcule matematice simple, precum adunări și scăderi, dar și unele mai complicate, precum ridicări la putere sau aflarea celui mai mare divizor comun.

În prima etapă, copiii învață să calculeze cu ajutorul sorobanului. Apoi, ei sunt îndrumați să-și reprezinte sorobanul în minte și să calculeze mental, pe abacul imaginar, numit anzan. Astfel, copiii ajung să calculeze în minte, rapid, cu numere din ce în ce mai mari și să efectueze calcule tot mai complexe.

Metoda de calcul cu sorobanul și aritmetica mentală japoneză le antrenează copiilor gândirea rapidă, atenția, memoria, imaginația și concentrarea.

Beneficiile pe care le are această metodă asupra dezvoltării copiilor sunt motivele pentru care ea se studiază și astăzi în școlile japoneze, considerate cele mai performante școli din lume.Așadar, dacă vă gândiți la o soluție cu ajutorul căreia copilul să îndrăgească matematica sau să își urmeze pasiunea pentru cifre și calcule matematice, vă așteptăm la cursurile de vară de soroban si aritmetică mentală japoneză, organizate de Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku.

Ce învață copiii la cursurile de vară de soroban?

Pe parcursul a două săptămâni, copiii participă la 10 ședințe cu durata de 75 de minute, de luni până vineri sau varianta mai relaxată de 4 ședințe per modul, cu frecvență de 2 ori pe săptămână.

Dacă sunt la prima interacțiune cu sorobanul, copiii vor urma modulul de inițiere. În funcție de vârstă și de ritmul copiilor, ei vor învăța ce este sorobanul și vor putea efectua adunări și scăderi.

De exemplu, copiii de 5-6 ani, învață să formeze cifrele 0-9 și numărul 10 pe soroban, dar și să efectueze calcule cu acestea. În schimb, copiii de 7-14 ani, după ce fac cunoștință cu abacul japonez, învață să formeze numere până la sute de mii, dar și algoritmi de adunare și scădere cu o cifră și cu numere de două cifre. În funcție de ritmul propriu, copiii pot ajunge să își reprezinte sorobanul în minte și să calculeze fără ajutorul abacului.

Copiii care învață intensiv aritmetica pe soroban își vor antrena „mușchiul minții” și își vor îmbunătăți atenția și concentrarea. Mintea copiilor va fi pregătită să funcționeze mai rapid și să facă mai ușoară reîntoarcerea la școală.

Cursurile sunt antrenante, distractive și îi captivează pe copii. La final, le va plăcea matematica mai mult și vor fi mai încrezători în ei înșiși, ajutați de metoda japoneză de calcul.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

De ce să alegi cursurile organizate de Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku?

Cu o experiență de peste opt ani în țara noastră și peste 7000 de copii antrenați cu metoda de calcul japonez, Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku este primul și cel mai performant centru de soroban și aritmetică mentală japoneză din România.

La Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku, trainerii sunt certificați și testați periodic, în Japonia.

Mai mult decât atât, fondatoarea centrului, Nomin Damdin, este singurul Master Trainer din România, cu performanțe dovedite la olimpiade internaționale și în emisiuni TV de talente.

Și părinții confirmă progresul copiilor și spun că, un astfel de curs, îi apropie pe copii de matematică.

„Irina merge de un an la cursurile de Soroban, de două ori pe săptămână. Bucuria cu care participă, plăcerea cu care rezolva exercitiile, apropierea de matematica sunt vizibile. Așteaptă cu nerăbdare sa se intalneasca cu colegii, de fiecare data pleacă cu zambet. Trainerul a gestionat întotdeauna cu răbdare, empatie și cu rezultate pozitive emoțiile și progresul Irinei. Ne-a oferit permanent (atât ei, cât și nouă) “feedback” obiectiv, încurajări si recomandări, iar rezultatele se vad: Irina a capatat mai multa incredere in ea, are mai multa rabdare, iar matematica este “aliatul” ei 😊”
(Bogdan Zamfirescu, tatăl Irinei)

Feedback-ul părinților și rezultatele copiilor o motivează pe Nomin Damdin, fondatoarea Centrului Educațional Japonez Nomin Jyuku, să organizeze cursurile de vară pentru copii.

„Am ales să organizăm și cursuri intensive de vară pentru că vedem rezultate foarte bune la copii, într-un timp scurt. La cursurile intensive de vară, copiii exersează, zilnic, o oră și astfel învață mai repede decât în timpul anului școlar, algoritmii japonezi de calcul. Am primit doar feedback-uri pozitive și mulțumiri din partea părinților în urma acestor cursuri. ” Nomin Damdin.

Puteți face înscrierea online sau ne puteți contacta la telefon 0791 561 500, pentru detalii.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Detalii Eveniment

Perioada:
19 Iunie - 25 August 2023

Orasul:
București

DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL