Arhipălării faimoase – Atelier gratuit 7-12 ani Arhitectura.6_BV @ Brașov

10:00 - 13:00
Sâmbătă 29 Octombrie 2022
Brasov

Cum ar fi dacă într-o bună zi am crește brusc atât de mari, precum Alice în Țara Minunilor, și am putea cuprinde lumea întreagă într-o privire? Ce clădiri ne-ar atrage atenția? După „plimbarea” prin lume, descoperind clădiri faimoase ca sursă de inspirație, vom crea împreună „parada arhipălăriilor faimoase”.

Cine?
Copii de 7-12 ani

Ce?
Asociaţia De-a Arhitectura organizează pe 29 octombrie 2022, în parteneriat cu Filiala Teritorială Sibiu-Vâlcea a Ordinului Arhitecților din România și Filiala Teritorială Brașov-Covasna-Harghita a Ordinului Arhitecților din România, atelierul „Arhipălării faimoase” dedicat copiilor de 7-12 ani, în cadrul Bienalei de arhitectură Arhitectura.6.

Pornind de la un pragraf din „Alice în Țara Minunilor” ca punct de plecare și motiv pentru a ne imagina că am putea crește atât de mult încât să putem privi lumea în ansamblu, facem o călătorie virtuală în lume, unde descoperim 6 clădiri faimoase și povești interesante despre ele care să servească drept sursă de inspirație pentru crearea propriilor clădiri sub forma unor accesorii de paradă.

Atelierul este îndrumat de arh. Cristina Țurcanu și arh. Cristina Vechiu. Atelierul a fost creat de: arh. Silvia Coman. Grafica aparţine: arh. Veronica Sava.

Cum?
Înscrierile se realizează pe platforma De-a arhitectura, aici: https://portal.de-a-arhitectura.ro/main/events/243/details, în limita celor 20 de locuri disponibile. Pentru a rezerva un loc este nevoie să vă faceți un cont pe platformă, cont care poate fi folosit ulterior pentru alte înscrieri. Atelierul este gratuit.

Despre activitățile noastre aflați mai ușor și dacă vă înscrieți la newsletterul lunar Doza De-a arhitectura, pe site-ul nostru, în partea de jos a paginii: http://www.de-a-arhitectura.ro/.

Când?
Pe 29 octombrie 2022, între orele 10:00-13:00.

Unde?
Turnul Poarta Ecaterinei, str. Şirul Beethowen, Brașov

Vă aşteptăm alături de noi să păşim împreună într-o nouă lume, aceea a arhitecturii şi a esteticii!

#deaarhitectura #ArhipalariiFaimoase #Club #Brasov #atelier #seriedeateliere #creativitate #imaginatie #archildren #educatiedearhitectura #workshop #kids #educatieactiva #OAR #Arhitectura6 See less

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 29 Octombrie 2022

Program:
10:00 - 13:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL