Arhipălării faimoase – Atelier pentru copii de 6-9 ani

14:00 - 17:00
Sâmbătă 28 Ianuarie 2023
București

Cum ar fi dacă într-o bună zi am crește brusc atât de mari, precum Alice în Țara Minunilor, și am putea cuprinde lumea întreagă într-o privire? Ce clădiri ne-ar atrage atenția? După „plimbarea” prin lume, descoperind clădiri faimoase ca sursă de inspirație, creăm împreună „parada arhipălăriilor faimoase”.

Cine?
Copii de 6-9 ani

Ce?
Asociaţia De-a Arhitectura organizează, în parteneriat cu Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România, pe 28 ianuarie 2023, atelierul „Arhipălării faimoase” dedicat copiilor de 6-9 ani.

Pornind de la un pragraf din „Alice în Țara Minunilor” ca punct de plecare și motiv pentru a ne imagina că am putea crește atât de mult încât să putem privi lumea în ansamblu, facem o călătorie virtuală în lume, unde descoperim șase clădiri faimoase și povești interesante despre ele care să servească drept sursă de inspirație pentru crearea propriilor clădiri sub forma unor accesorii de paradă.

Atelierul va fi îndrumat de: arh. Ioana Moraru (Aron). Atelierul a fost creat de: arh. Silvia Coman (Olteanu) şi arh. Elena-Roxana Jipa (Nițescu). Grafica aparţine: arh. Veronica Sava.

Cum?
Înscrierile se realizează pe platforma De-a arhitectura, aici: https://portal.de-a-arhitectura.ro/main/events/359/details, în limita celor 15 locuri disponibile. Pentru a rezerva un loc este nevoie să vă faceți un cont pe platformă, cont care poate fi folosit ulterior pentru alte înscrieri. Atelierul are un cost de 50 RON/copil, plata se face odată cu înscrierea pe platformă. Vă rugăm verificaţi-vă email-ul pentru confirmarea înscrierii.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Politica de restituire:
⌂ În cazul în care efectuați plata și atelierul este anulat din motive care țin de organizatori, suma o să vă fie restituită integral.
⌂ În cazul în care efectuați plata și anulați participarea la activitate din diferite motive, banii nu vor fi restituiți.
Despre activitățile noastre aflați mai ușor și dacă vă înscrieți la newsletterul lunar Doza De-a arhitectura, pe site-ul nostru, în partea de jos a paginii: http://www.de-a-arhitectura.ro/.

Când?
Pe 28 ianuarie 2023, între orele 14:00-17:00.

Unde?
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România (mansardă), str. Sf. Constantin, nr. 32, sector 1, Bucureşti

Vă aşteptăm alături de noi să păşim împreună într-o nouă lume, aceea a arhitecturii şi a esteticii, și să descoperim clădiri-muze care ne vor inspira să ne construim arhipălăriille noastre faimoase!

311994371_5559814260770070_7113874833195381829_n

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 28 Ianuarie 2023

Program:
14:00 - 17:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL