ART CAMP – Tabără urbană de dezvoltare a creativității Club Natura | 24 – 28 octombrie

Club Natura vă invită la o incursiune în lumea fascinantă a creativității! În Art Camp, fie că vorbim despre artă, ilustrație, desen sau facem vizite la muzee și galerii de artă, Club Natura își propune să pună accentul pe DEZVOLTAREA CREATIVITĂȚII copiilor.

 • grupa 1 copii cu vârste cuprinse între 6 și 8 ani
 • grupa 2 copii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani
 • 12 locuri
 • program: 5 zile, 8h/ zi, luni – vineri: de la 9.00 la 17.00
 • ateliere de desen/ pictură
 • proiecții video istoria artei
 • plimbări în parcuri
 • vizite la muzee și galerii de artă (Muzeul Național de Artă, Galeriile de Artă Europeană și cea de Artă Modernă, Muzeul Theodor Aman, Galeria Orizont, Galeria Simeza, Galeria Galateca)
 • prânz + două gustări: masa de prânz va fi servită la restaurantele din centrul Bucureștiului: Grădina Verona/ Pizza Hut/ Lente/ Il Calcio
 • preț 880 lei/ 5 zile
 • adresa: str. Pitar Moș nr. 9, București, s1
 • detalii: www.facebook.com/club.natura.contempora
 • www.contempora.ro

Prin acest demers încercăm să cultivăm copiilor dragostea pentru artele creative.
În
Art Camp copiii vor dezvolta proiecte creative individuale sau de grup.

Pentru ca ideile lor să prindă contur, Club Natura va pune la dispoziția copiilor diferite materiale specifice artelor plastice. Alături de copii, ne propunem să realizăm obiecte originale, cu ajutorul unor materiale cum ar fi: hârtie reciclată, șervețele, semințe, frunze, lemn șamd.

Copiii vor studia mai multe tehnici artistice cum ar fi: desenul, pictura sau colajul.
Folosind metode interactve, profesorii noștri vor ghida copiii prin lumea artei.
Vom face o incursiune în istoria artei prin scurte proiecții video.

Deoarece dezvoltarea artistică a unui copil se face prin facilitarea accesului la cât mai multe forme de exprimare vizuală, Club Natura vă propune aceste mix, lăsând la latitudinea copilului alegerea stilului preferat. Acest mix este gândit special pentru stimularea imaginației copiilor și dezvoltarea creativității lor.

Nu vom uita nici de dorința copiilor de a se distra sau de cea de a ieși în natură (vom face plimbări zilnice în Parcul Icoanei sau în parcul Ioanid).

Corina- Laura Nae va fi coordonatoarea acestei tabere urbane. Ea a urmat cursurile Universității Naționale de Artă București, obținând un master în Artă Decorativă & Design și UPB – masterat în Bioinformatică.  În anul 2011 lansează seria de expoziții Contempora – expoziții de promovare a tinerilor artiști români. Coordonează și curatoriază numeroase proiecte artistice din diferite ramuri ale artei: film, performance, teatru, artă interpretativă, artă plastică și decorativă.

Corina a lucrat 5 ani într-un birou de arhitectură, s-a ocupat de campaniile de branding și publicitate (lucrând ca Art Director – Publicis sau Creative Director în mai multe agenții de publicitate).

Participă la numeroase expoziții colective de artă ca artist invitat.
A coordonat programele “The Art” – o metodă de terapie prin artă, care are ca scop dezvoltarea creativității și intuiției copiilor.
În anul 2018 s-a alăturat echipei Zeppelin Schule, ca profesor coordonator al programului Kunstprojekt – activități creative și recreative pentru copii.
Din 2020 Corina este coordonatorul proiectului Club Natura al Asociației Contempora.

Vă așteptăm cu drag în lumea artei!

ÎNSCRIERI

Pentru înscrierea copilului în tabăra urbană Art Camp, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa [email protected], în care să specificați următoarele informații:
1. Nume părinte
2. Nume copil
3. Vârstă copil
4. Telefon părinte

Veți primi un e-mail cu confirmarea înscrierii și detalii suplimentare despre locație sau modalitatea de plată.

ASOCIATIA CONTEMPORA

Detalii Eveniment

Perioada:
24-28 Octombrie 2022

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL