Art Group – Activitati pentru copii 3-4 ani

17:30:00 - 18:30:00
Joi 02 Aprilie 2015
București

Activitati educative pentru copii 3-4 ani: Introducere in lumea artelor plastice

poza Art Group

  Dorinta de cunoastere, exersarea abilitătilor socio-emotionale si dezvoltarea personala a copilului, iata cateva motive pentru care sa vreti sa aflati mai multe despre Art Group: un atelier original si jucaus, care isi propune sa satisfaca nevoile copiilor prescolari, printr-o minunata introducere in lumea artelor plastice.

   Vom spune povesti cu ajutorul acuarelelor si al pensulelor, ne vom apropia de instrumentele de modelaj si nu vom lasa la o parte nici materialele textile, astfel incat cei mici sa isi poata adanci cunoasterea despre ceea ce ii inconjoara, dezvoltandu-si abilitatile de exprimare artistica si capacitatile de comunicare.

   

Atelierul va alterna sesiunile de lucru individual cu momentele interactive, care il vor ajuta pe copil sa adere la grup. Cei mici se vor familiariza cu diverse tehnici: pictura, desen, colaj, asamblaj, modelaj in lut, modelaj in coca, amprente, stampile, intrucat atelierul incearca sa acopere nevoia de cunoastere si experiment, specifica acestei varste.

 La sfarsitul atelierului, juniorii vor lua acasa obiectele mesterite, avand sansa de a continua sa isi puna la incercare imaginatia. 

 Materiale folosite: acuarele, tempera, pensule, bureti, stampile, lut, angobe, instrumente modelaj, lipiciuri, elemente de colaj, cartoane si foi colorate, hartie creponata, ate, materiale textile.

 

Durata cursului: 1 ora

Varsta recomandata: 3-4 ani

Program activitati educative: in fiecare joi, 17.30-18.30

Preț: 35 lei/sedinta (materialele incluse)

Pentru inscrieri, va invitam sa ne contactati la [email protected]

 

Detalii Eveniment

Data:
Joi 02 Aprilie 2015

Program:
17:30:00 - 18:30:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Academia de Creativitate pentru copii

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Dorobanților numarul 62

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL