Arta de a locui… în casa Melik. Atelier pentru copii de 9-12 ani

14:00 - 16:00
Sâmbătă 07 Octombrie 2023
București

A trăi și a locui (într-)un spațiu. A colecționa și a expune. Te-ai gândit vreodată cum a fost o casă, care astăzi este muzeu, atunci când era locuită? Cum se desfășura o zi din viața locuitorilor ei preocupați de frumos? Cum ai adapta-o astăzi pentru a primi colecția ta personală? Care ar fi aceea?

Cine?
Copii de 9-12 ani

Ce?
Asociaţia De-a Arhitectura organizează, în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României (MNAR), pe 7 octombrie 2023, atelierul „Arta de a locui… în casa Melik” dedicat copiilor de 9-12 ani.

În Casa Melik, cunoscută și ca Muzeul Theodor Pallady, copiii vor afla povestea unei clădiri construite și transformate în timp pentru a găzdui nu numai oameni, ci și artă. Prin explorare, desen și bricolaj, participanții vor cerceta, surprinde și interpreta particularități ale atmosferei acestei case cu parfum de colecție.
Atelierul este îndrumat de arh. Cristina Dumitrescu. Atelierul a fost creat de: arh. Cristina Dumitrescu, arh. Mina Sava și arh. Diana Stancu. Grafica aparţine: arh. Veronica Sava.

Cum?
Înscrierile se realizează pe platforma De-a arhitectura, aici: https://portal.de-a-arhitectura.ro/main/events/702/details, în limita celor 20 de locuri disponibile. Pentru a rezerva un loc este nevoie să vă faceți un cont pe platformă, cont care poate fi folosit ulterior pentru alte înscrieri. Atelierul are un cost de 40 RON/copil, plata se face odată cu înscrierea pe platformă.

Politica de restituire:

⌂ În cazul în care efectuați plata și atelierul este anulat din motive care țin de organizatori, suma o să vă fie restituită integral.
⌂ În cazul în care efectuați plata și anulați participarea la activitate din diferite motive, banii nu vor fi restituiți.
Despre activitățile noastre aflați mai ușor și dacă vă înscrieți la newsletterul lunar Doza De-a arhitectura, pe site-ul nostru, în partea de jos a paginii: http://www.de-a-arhitectura.ro/.

Când?
Pe 7 octombrie 2023, între orele 14:00-16:00.

📍 Unde?
Muzeul Theodor Pallady, str. Spătarului, nr. 22, București – Vezi pe hartă/traseu

Vă aşteptăm alături de noi să descoperim împreună spațiile ascunse ale unei case pline de farmec!

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1031904364663181/?

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 07 Octombrie 2023

Program:
14:00 - 16:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL