Artelier experimental pentru bebelusi – Mingiuca vesela

11:00:00 - 12:00:00
Sâmbătă 06 Iunie 2015
București

Jocuri senzoriale cu fructe si legume. Devenite obiecte ale imaginatiei.

Pentru 10 luni-2 ani si jumatate.
Pentru 10 luni-2 ani si jumatate.

 

Jocuri senzoriale deschise (fara final), Artelier experimental, pentru bebelusi de la 10 luni la 2 ani si jumatate

 

 

 

Sambata 6 iunie, de la 11 la 11.45

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Duminica 14 iunie, de la 11 la 11.45

Durata: 30 minute joc ghidat si 15 minute joc liber

Locul: Gradinita Grow Up, str Randunelelor nr. 13

Taxa: 40 lei/familie cu un copil

6 locuri.

Participarea se face pe baza de inscriere la adresele: [email protected], [email protected]

Condusi de o mingiuca vesela, vom explora lumea texturilor fine, a culorilor naturale si a transformarilor culinare. Cirese, capsuni, rosii, salata vor deveni personaje in jocul nostru senzorial. Ne vom juca asa cum niciun bucatar nu a avut vreodata curajul sa o faca! Doar ca noi vom avea la dispozitie o camera intreaga pentru a explora, iar produsul nu va deveni preparat culinar, ci obiect al imaginatiei.

In partea a doua, jocul va fi liber, condus numai de propria curiozitate.

Activitatea este inspirata de teatrul pentru bebelusi si de cercetarile de psihologie infantila, in special de cartea “Pour jouer avec lui de 1 jour a 6 ans”, de Anne Baccus, psiholog belgian. O carte conceputa pentru dezvoltarea imaginatiei parintilor in jocurile cu copiii mici.

Atelierul este coordonat de Daniela Miscov, care a realizat recent, in parteneriat cu Asociatia Da’DeCe, spectacolul de teatru pentru 1-3 ani, JOC IN VERDE. In perioada 2005-2012 a coordonat  la Teatrul Ion Creanga, Programul Educația timpurie. Teatru pentru 0-3 ani și proiectul european Small size, dedicat artelor spectacolului pentru copiii de 1-6 ani,. A fost asistenta a regizoarei Valeria Frabetti, la coproducția Semințe-Semi (2009), produsă de Teatrul Ion Creangă și La Baracca-Testoni Ragazzi. A mai regizat spectacolele Alb și Negru (2010) și Dulapul cu vise (2011), pentru aceeasi categorie de varsta. In cadrul Artelier D, a realizat atelierele de bebelusi:  Inauntru si afara- 2012, Huta huta- 2013, impreuna cu actrita Andreea Bolovan,  si in 2014, Pic pic, jocuri cu apa si nisip, impreuna cu institutoarea Iuliana Donea.

Alaturi de Daniela se va afla Ana-Maria Calița , interpreta spectacolului JOC IN VERDE, absolventă a Universitații de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”, București, Facultatea de Teatru, Specializare – Păpuși și Marionete, Masterat -Teatru de Animație.

ECHIPAMENT DE CULORI SI APA

Va rugam sa aveti schimburi pentru dvs si copil. Este preferabil  un echipament sport. Vom lucra cu fructe care pateaza si cu apa. “Murdaria” va face parte din joc, fiind insa o sursa de invatare.

FOTOGRAFII

La atelierele noastre facem fotografii pentru promovarea activitatii, pe care le postam strict pe pagina de Facebook. Cine nu doreste sa apara in fotografii impreuna cu copilul este rugat sa ne comunice odata cu inscrierea, de asemenea, la sosirea la eveniment, iar noi vom tine cont de aceasta dorinta.

NEPARTICIPARE

Intrucat organizarea unui astfel de atelier este complexa, va rugam sa respectati  inscrierea, odata facuta. In cazul unei situatii speciale, care va impiedica participarea, va rugam sa ne comunicati in timp util- pe email sau telefonic, pentru a ne reorganiza si, pe cat posibil, a ocupa locurile. Va multumim pentru intelegere!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 06 Iunie 2015

Program:
11:00:00 - 12:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Grow Up Kindergarten

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str Randunelelor nr 13

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL