Ary Party Club. Liber la distractie

  ARY Party Club ofera cadrul ideal si complet pentru petreceri copii in Cluj Napoca.

  Un loc de joaca plin de atractii pentru copii, jucarii antrenante si multe surprize, dar si locul perfect din petreceri copii in Cluj Napoca.

  Cu totii stim ca organizarea petrecerii pentru un copil nu este un lucru simplu, iata de ce ARY Party Club ofera cadrul ideal si complet pentru ca un astfel de eveniment sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

  Parintii vor avea un spatiu propriu, special amenajat, unde vor putea sa aiba propria lor petrecere, vor putea savura din bunatatile ce se servesc si vor putea discuta despre ce nazbatii au mai facut minunatii lor copii.

  In sezonul cald, petrecerile pentru copii se poate desfasura si in curte, unde exista un spatiu de joaca pentru copii.

  Cu noi, petrecerea perfecta pentru copilul dumneavoastra va deveni realitate, iar dumneavoastra veti scapa de tot stresul aferent organizarii unui astfel de eveniment!

  Ary Party Club va ofera cadrul ideal pentru petreceri pentru copii Cluj!

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  Avantajele noastre sunt reprezentate nu doar de locatie, perfecta pentru petrecerile celor mici, dar si de personalul ce va sta la dispozitie.

  Echipa noastra este formata din adevarati profesionisti care cunosc bine nu doar dorintele de joaca si distractie ale copiilor, dar si cele mai noi programe de divertisment adresate copiilor. Evident, nu lipsesc prezentarile, jocurile amuzante, glumele, concursurile de dans si karaoke.

  Muzica pentru petrecerile copiilor este aleasa corespunzator cerintelor dumneavoastra, varstei copiilor dar si a topurilor muzicale.

  Preparatele culinare incluse in meniul pentru cei mici sau cele ce se pot comanda pentru cei mari sunt delicioase, fiind realizate din ingrediente proaspete si de cea mai buna calitate.

  Personalul administrativ este gata sa raspunda telefonic sau prin email oricaror intrebari pe care doriti sa ni le adresati.

  Oferta pentru petreceri la Ary Party Club o gasiti aici.

  Contact Ary Party Club

  • Str.Bucuresti nr. 31, Cluj-Napoca
  • Mobil: 0754 643 693 ,0742 055 574
  • Telefon fix: 0264 533 011
  • Email: [email protected]
  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU