Amzei ascuns. Atelier 6-12 ani | Descoperim împreună locurile ascunse ale cartierului

09:30 - 12:30
Miercuri 19 Iulie 2023
București

Zumzet zi și noapte. Amestec de vechi și nou. Înghețată. Pizza. Miros delicios de fructe și prăjituri. Teatrul „Ion Creangă”. Oameni mari și mici. Aglomerație. Bucurie. Ție unde îți zboară gândul când auzi „Piața Amzei”? Cum îți „găsești” drumul pe acolo și unde îți place să faci câte un popas? Ți-ar plăcea să explorezi cartierul dincolo de fața lui văzută și să descoperi scurtături ascunse între locurile tale preferate?

Cine?

Copii de 6-9 ani (atelier 12 iulie)
Copii de 9-12 ani (atelier 19 iulie)

Ce?

Asociaţia De-a Arhitectura organizează, în parteneriat cu The Institute și Cartierul Creativ Amzei, atelierul „Amzei ascuns” dedicat copiilor de 6-9 ani (12 iulie 2023) și copiilor de 9-12 ani (19 iulie 2023).

„Piața Amzei” este mult mai mult decât un simplu spațiu de piață – este un loc de întâlnire din ce în ce mai drag, loc de socializare și „împreună”, „zona aia faină” cu înghețată, cafea, teatru, artă, veselie pretutindeni. Și dincolo de toate, pentru cine privește atent, Amzei înseamnă o rețea de trasee ascunse care se întind prin pasaje, curți interioare, grădini și mici parcuri. Te invităm într-o aventură urbană să le descoperi și să-ți creezi propriul traseu prin și către Piața Amzei, traseu pe care să îl poți descrie apoi prietenilor tăi, folosind repere arhitecturale și personale. Dă-le o formă sau o imagine cât mai sugestivă, marchează-le pe harta ta și vei vedea cât de ușor va fi să le regăsești la următoarea vizită prin Piață/Amzei.

Atelierul din 12 iulie este îndrumat de arh. int. Mădălina Bold. Atelierul din 19 iulie este îndrumat de arh. Diana Stancu. Atelierul a fost creat de: arh. Mina Sava, arh. int Mădălina Bold și arh. Diana Stancu. Grafica aparține: arh. Veronica Sava. Autor ilustrație: Maria Duda, expoziție Amzei. Atunci&Acum, The Institute și Baza. Deschidem orașul.

Cum?

Înscrierile se realizează pe platforma De-a arhitectura, aici: https://portal.de-a-arhitectura.ro/main/events, în limita celor 15 de locuri disponibile pentru fiecare atelier în parte. Pentru a rezerva un loc este nevoie să vă faceți un cont pe platformă, cont care poate fi folosit ulterior pentru alte înscrieri. Fiecare atelier are un cost de 20 RON/copil, plata se face odată cu înscrierea pe platformă. Vă rugăm verificaţi-vă email-ul pentru confirmarea înscrierii.

Politica de restituire:

⌂ În cazul în care efectuați plata și atelierul este anulat din motive care țin de organizatori, suma o să vă fie restituită integral.
⌂ În cazul în care efectuați plata și anulați participarea la activitate din diferite motive, banii nu vor fi restituiți.

Despre activitățile noastre aflați mai ușor și dacă vă înscrieți la newsletterul lunar Doza De-a arhitectura, pe site-ul nostru, în partea de jos a paginii: http://www.de-a-arhitectura.ro/.

Când?

Pe 12 iulie 2023, între orele 9:30-12:30 (pentru copii de 6-9 ani)
Pe 19 iulie 2023, între orele 9:30-12:30 (pentru copii de 9-12 ani).

📍 Unde?

Amzei Creative Corner, str. Piața Amzei, nr. 13, sector 1, București

Vă aşteptăm alături de noi să descoperim împreună locurile ascunse ale unui cartier atât de divers și plin de farmec și de ce nu, să îți creezi propriul traseu prin piața Amzei!

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/761536025656037/

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 19 Iulie 2023

Program:
09:30 - 12:30

Orasul:
București

Detalii Eveniment Recurent

Amzei ascuns. Atelier 6-12 ani | Descoperim împreună locurile ascunse ale cartierului este organizat în perioada 12-19 Iulie 2023; Miercurea în fiecare săptămână.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL