Atelier aplicat pentru parinti si educatori cu Oana Moraru. Copiii sub 6 ani.

Pe 26 Martie va invitam la un atelier aplicat pentru parinti si educatori cu Oana Moraru. Atelierul "Copiii sub 6 ani" cuprinde exemple de activități, materiale și strategii pentru cea mai importantă etapă de creștere fizică, intelectuală și emoțională a copiilor noștri! O șansă pentru a începe devreme, inspirat și informat, dezvoltarea conștientă a celui mic.

Pentru educatoare, manageri de grădinițe și părinți, aceasta va fi o zi pe care să o luați în suflet și în practicile voastre de acasă și din clasă. O zi despre toate lucrurile care contează pentru fundația unui copil.

Îmi doresc să creăm împreună modele concrete de lucru și scenarii de activitate -un curriculum personal al fiecărei familii sau un punct de reper pentru fiecare grădiniță!

Primii ani de viață în familie și cei petrecuți la grădiniță sunt numiți de specialiști ca ”vârsta de aur”, ”vârsta de grație” sau ”incredibilii ani” – adică anii celor mai mari oportunități în creșterea și dezvoltarea copiilor.

Aceasta este perioada în care mintea și emoțiile copilului tău își formează matricea pe care se prinde tot restul experiențelor viitoare. O matcă în care se așază succesul școlar și capacitatea lor de a-și găsi un drum în viață.

În unanimitate, studiile care documentează cele mai bune programe de creșă și grădiniță atestă că cel puțin până la finalul clasei a IV-a, se văd, cu ochiul liber, diferențe nete între copiii care au mers la o grădiniță bună și cei care au ratat formarea timpurie.

Cei 20 de ani de experiență cu cei mici, în școli care mi-au dat șansa să îi văd crescând până la nivel liceal, m-au ajutat să înțeleg ce anume face diferența pentru succesul lor de mai târziu.

Am văzut grădinițe și școli în toată lumea, am studiat programe preșcolare de la cel mai tradiționalist model, până la cel mai revoluționar. Dincolo de maniera în care punem învățarea în scenă, rămâne mereu constantă certitudinea că acești primi 6 ani sunt de aur și nu trebuie ratați.

Alături de alte 3 educatoare creative și dinamice de la Grădinița ”Helikon”, am construit un atelier care să ne servească nouă – părinților și educatorilor – modele comparative de activități cu preșcolarii, adunate și așezate logic și distractiv, sub forma a 7 scenarii diferite, pentru cele 7 zile ale săptămânii!

_

_DACA ALEGI SA FII PREZENT, IATA CU CE VEI PLECA ACASA:

7 scenarii diferite, pentru cele 7 zile ale săptămânii!

• Informații documentate științific despre cele mai importante pietre de hotar în dezvoltarea preșcolarului;
• Tehnici de conștientizare a obiectivelor pentru fiecare interval de vârstă care marchează un salt cognitiv, fizic sau emoțional;
• Strategii, jocuri și activități pentru stimularea inteligențelor, a atitudinii față de învățare și a operațiilor gândirii;
• Modalități specifice de a coopera cu cel mic, de a regla comportamentele nedorite și a le întări pe cele pozitive;
• Setul de 7 scenarii zilnice pentru stimularea tuturor ariilor de dezvoltare hotărâtoare pentru succesul școlar de mai târziu;

Detalii atelier aplicat pentru parinti si educatori cu Oana Moraru

Suportul de curs conține toate informațiile, grafice și orare posibile ale activităților cu copiii – atât pentru educatoare, cât și pentru părinți. Plecați acasă cu un portofoliu și bibliografie pe termen lung!

Cost atelier: 420 lei – include masa de prânz, pauza de cafea și broșura – suport de curs.
Reduceri pentru grupuri, cupluri și cadre didactice 

Locul întâlnirii noastre este: Hotel Ramada Plaza Bucuresti
Intervalul: 9.30 – 17.00 

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 26 March 2017

Program:
Toata ziua

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL