Atelier: Ce ascunde agresivitatea copiilor?

17:00:00 - 19:00:00
Miercuri 25 Februarie 2015
București

Atelier pentru mamici si activitati educative pentru copii

 

afis

   Academia de Creativitate va invita la atelierul “Ce ascunde agresivitatea copiilor?”, o initiativa care continua seria intalnirilor “Five o’clock tea”, un program care se ocupa de partea de comunicare, socializare si informare a parintilor (in special a mamicilor).

 Intalnirile sunt structurate sub forma unor reuniuni prietenoase, in urma carora incercam sa gasim raspuns la probleme de interes actual. Credem ca aceste discutii pot fi utile tuturor celor care incurajeaza si admit puterea pozitiva a educatiei timpurii.

  Ne vin in ajutor experienta si sfaturile unor specialisti, care ne conduc in doua directii: atat la dezvoltarea personala a copilului, cat si la intarirea relatiei parinte-copil.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

 Privirea sumbra, bratele incrucisate, bataia din picior si tipetele de nemultumire- acestea sunt doar cateva din elementele care pot defini scena tipica unui episod de agresivitate; familiara parintilor, profesorilor si tuturor celor care se afla in preajma unui copil. Cum si de ce apare acest comportament violent? Si, poate cel mai important, cum putem controla si tempera aceste rabufniri emotionale?

Cautam solutii la toate aceste intrebari, alaturi de psihologul Radu Filip, miercuri, 25 februarie, de la ora 17.00, la atelierele Academiei de creativitate. Va asteapta un mediu cald si prietenos, o ceasca de ceai, multi parinti dornici sa impartaseasca din experienta lor de viata, activitati de grup si surprize pe masura.

In tot acest timp, copiii se vor bucura de atentia coordonatorilor nostri, astfel incat jocurile si activitatile creative sa le mentina treaza curiozitatea, de-a lungul celor doua ore in care vor fi separati de adulti, chiar in camera alaturata.

Cauzele unui comportament agresiv in randul copiilor pot fi variate, iar acestea pot fi localizate in interiorul sau in exteriorul mediului familial. Uneori, violenta prinde viata in sanul familiei, asa ca trebuie sa fim atenti la repercusiunile urmatoarelor actiuni: o schimbare importanta, tensiune acumulata, agresivitate verbala sau pedepsele fizice. Alteori, crizele de furie apar in afara mediului familial, asa cum se poate intampla in anturajul copilului.

Povestea fiecarui copil este unica, situatiile de viata si contextul variaza, la fel si cheia de rezolvare a conflictelor. Radu Filip este psiholog specializat in consiliere centrata pe relatiile dintre copil, adult, cuplu si familie. Acesta va modera discutia, avand in vedere existenta unui dialog interesant si antrenant pentru parinti, in timp ce copiii isi vor pune la incercare imaginatia, desenand, pictand sau mesterind propriile obiecte din lut.

Va asteptam cu drag!

 

Unde: Str. Caragea Ioan Voda Nr. 2, sector 1, Bucuresti

Cand: 25 februarie, ora 17.00

Taxa de participare: 50 lei (Adult +1 Copil), 85 lei (Adult + 2 Copii)

E-mail:  [email protected]

Tel: 0737.646.451 / 0745.153.086

 

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 25 Februarie 2015

Program:
17:00:00 - 19:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Academia de Creativitate pentru copii

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Dorobanților numarul 62

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL