Atelier „Cum descâlcim perspectiva MNAR”. Eveniment Online 9-12 ani

Sâmbătă 16 Octombrie 2021
Online

Ce este perspectiva și cum descâlcim tehnica realizării ei?

Vă invităm să descoperim împreună spațiul, observând elementele lui constructive și reprezentarea lor grafică. Vom explora virtual săli speciale și lucrări remarcabile din Muzeul Național de Artă al României (fostul Palat Regal) și vom exersa desenul în perspectivă oprindu-ne în Sala Franceză.

Cine?

Copii de 9-12 ani.

Ce?

Asociaţia De-a Arhitectura în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României (MNAR) și Ordinul Arhitecților din România (OAR) organizează pe 16 octombrie 2021 atelierul online „Cum descâlcim perspectiva MNAR” în cadrul căruia copiii vor identifica diferite elemente constructive și feluri de dispunere a acestora, materiale de construcție cu proprietăți specifice, vor căuta în tablouri adâncimea, detalii cromatice și de contrast, vor afla informații istorice despre clădire și despre lucrări. Vor întregi explorarea privind și desenând, la un punct de fugă, una dintre cele mai vechi săli ale Palatului.
Atelierul este îndrumat de arh. Cristina Dumitrescu și arh. Ioana Rizea. Atelierul a fost creat de arh. Mina Sava și adaptat de arh. Cristina Dumitrescu și arh. Ioana Rizea.

Cum?

Înscrierile se realizează pe platforma De-a arhitectura, aici: https://portal.de-a-arhitectura.ro/main/events/188/details, în limita celor 20 de locuri disponibile. Atelierul are un cost de 35 RON/copil, plata se face odată cu înscrierea pe platformă. Pentru a rezerva un loc este nevoie să vă faceți un cont pe platformă, cont care poate fi folosit ulterior pentru alte înscrieri.

Despre activitățile noastre aflați mai ușor și dacă vă înscrieți la newsletter-ul lunar Doza De-a arhitectura, pe site-ul nostru, în partea de jos a paginii: http://www.de-a-arhitectura.ro/.

Politica de restituire:

⌂ În cazul în care efectuați plata și atelierul este anulat din motive care țin de organizatori, suma o să vă fie restituită integral.
⌂ În cazul în care efectuați plata și anulați participarea la activitate din diferite motive, banii nu vor fi restituiți.

Când?

Sâmbătă, pe 16 octombrie 2021, între orele 14:00-16:00.

Unde?

Online, pe Zoom.

Vă aşteptăm alături de noi descifrăm tehnica perspectivei!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 16 Octombrie 2021

Program:
14:00 - 16:00

Orasul:
Online

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Online!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL