Atelier de actorie pentru copii intre 4 si 6 ani

18:00:00 - 18:00:00
11-25 Martie 2014

Sa cunoastem povestile (cartile) prin teatru. Atelier de actorie pentru copii intre 4 si 6 ani

actorieO noua serie de aventuri va asteapta dragi copii la atelierul de teatru din Lumea lui MOMO, atelierul in care povestile prind viata cu voi si prin voi.

De data aceasta vom  zbura  pe deasupra orasului impreuna cu omuletul Karlson, cel mai grozav desenator de cocosi, cel mai bun dansator, cel mai viteaz din tara.. “Fratiorul si Karlsson de pe acoperis” scrisa de autoarea de literatura pentru copii, suedeza , mamica lui Pippi Sosete Lungi – fetita pistruiata si plina de curaj, si a lui Emil (cel pe care l-ati cunoscut la atelierul anterior)

Karlsson are in dotare o elice cu care zbora si intra pe ferestre fara sa fie stiut, cel care cunoaste multe istorii ale oamenilor din oras, cel care il va purta pe Fratior in aventura… si daca veniti, va va lua si pe voi. Vom salva un bebelus de la singurate, vom alunga hotii care vor sa fure bijuterii, vom merge la petreceri in pijamale, vom alunga fantomele… si mai ales vom vedea totul de sus, din zbor si mai ales de pe acoperis acolo unde Karson are casa lui nestiuta.

 

Toni va asteapta sa va faceti un prieten grozav care chiar exista, poate si la voi pe acoperis…
Vom trece prin stari sufletesti diverse, care in imaginarul nostru ne pregatesc pentru viata si ne fac mai indrazneti in a-i cunoaste pe ceilalti oameni si a interactiona cu ei… caci teatrul inseamna sa ne cunoastem si sa ne dezvoltam prin joc si imaginatie.

Astrid Lindgreen este cea mai cunoscuta autoare de carti pentru copii din Suedia, cartile ei ajungand la peste 100 de milioane de copii din intreaga lume. Generatii de copii din lumea intreaga au fost incantati de povestirile nascocite de ea, Astrid Lindgreen obtinand cea mai inalta distinctie pentru autorii de carti pentru copii “Medalia Hans Christian Andersen”, precum si multe alte premii internationale.

Cum ne organizam?
Durata curs:  3 luni/ 4 sedinte pe modul/ 1 intalnire pe saptamana/ 60 minute sedinta, in fiecare marti de la 18.00
Grupa maxima de 10 copii
Grupa minima 5 copii
Parintii primesc informatii despre evolutia copilului si nivelul lui de implicare, dupa fiecare intalnire, prin rotatie la final copilul primeste  desenele realizate in timpul cursului

Realizator si ghid in aventura Antoaneta Zaharia, actrita pe moment (Teatrul Odeon), mama a 3 copii si invatatoare in trecut
Informatii utile si Modalitatea de plata:
Costul fiecarui modul al cursului de actorie incluzand toate materialele necesare, ceai si apa plata pentru fiecare participant este de 230 lei. 10% reducere pentru frati si surori la prima participare. 10% reducere pentru cei care participa la toate cele 3 module ale cursului. Plata se poate face integral la inceputul cursului si cursantul beneficiaza de 10% reducere din pretul total (230×3) sau partial la inceputul fiecarui modul.

Participarea la curs se face doar pe baza de inscriere prealabila la [email protected] si achitarea integrala sau a unui avans de 50% din contravaloarea atelierului cu cel putin 3 zile inainte de data de incepere, in limita locurilor disponibile. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior.
Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta la sediul Lumea lui MOMO, din : Str. Grigore Cobalcescu Nr. 51, Et.1, (zona Cismigiu/Berzei) sau in contul RO10INGB0000999903147605 deschis la ING ROMANIA pentru LUMEA LUI MOMO S.R.L., mentionind numele atelierului ales: In cazul in care sa exteriorizeze propriile sentimente prin intermediul personajelor si aventurilor pe care acestea la traiesc sa-si descopere sentimentele si emotiile, si apoi vor invata sa le recunoasca la ceilalti; sa devina mai comunicativi, empatici, adaptabili si sociabili, aventurile le dezvolta imaginatia, experienta de viata dar si cunostintele. sa devina flexibili si adaptabili, invatand sa gaseasca solutii in situatii dificile

Copiii vor primi sortulete de protectie atunci cand vor lucra cu lut, culoare sau apa. nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tirziu cu 3 zile inainte de incepere, din care se va scadea comisionul bancar in cazul in care ati facut plata in contul bancar. In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma nu mai poate fi rambursata. Puteti opta insa, ca 50% din valoarea atelierului pentru care v-ati inscris, sa fie directionata ca avans pentru un alt atelier, insa maxim pana la prima sedinta a atelierului. Suma nu poate fi returnata dupa inceperea cursului avind in vedere ca atelierele sint incepute in functie de numarul de persoane inscrise iar locurile pentru fiecare atelier sint limitate. In cazul in care ati achitat doar avansul de 50% acesta nu mai poate fi recuperat, decat in conditiile enumerate mai sus.

Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite doar pentru comunicarea in ceea ce priveste cursul sau evenimentul la care v-ati inscris (anuntare incepere, anuntare aminare – Adresa de mail pe care ne-ati comunicat-o poate fi utilizata si pentru anuntarea prin newsletter a evenimentelor si atelierelor care au loc la Lumea lui MOMO. In cazul in care nu doriti sa primiti newsletter-ul lunar sau anuntul unui nou curs sau eveniment, va rugam sa ne mentionati in emailul de inscriere. Lumea lui MOMO, isi rezerva dreptul de a face fotografii in timpul atelierelor si a le utiliza in canalele sale de comunicare. Detalii la tel 0723.565.113

 

Detalii Eveniment

Perioada:
11-25 Martie 2014

Ora incepere:
18:00:00

Ora terminare:
18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL