Atelier de astronomie pentru copii – Adrian Șonka la Bookerini +7 ani

17:00 - 18:00
Vineri 18 Octombrie 2019
București

Vă așteptăm cu drag la un atelier de astronomie pentru copii cu Adrian Sonka, în cadrul BOOKerini. Târg internațional de carte pentru copii. Începe călătoria prin Univers alături de Adrian Șonka vineri, 18 octombrie, de la 17:00, la Biblioteca Națională a României.

Vârstă recomandată: 7+

Ghidul micului astronom prin Univers sau Astronomie pentru copii și restul lumii, de Adrian Sonka, este o introducere în astronomie pentru copii și pentru toți cei care vor să afle mai multe despre Univers.

Este o carte bine documentată, cu informații la zi din astronomie, dar și cu mult umor și glume science geek, adresată cititorilor de toate vârstele care vor să știe mai multe despre ce se întâmplă în spațiul cosmic.

Întrebările pe care ți le poți pune atunci când privești cerul sunt nenumărate. Fie că te uiți după formele constelațiilor, fie că ești în căutarea unei stele căzătoare ca să-ți pui o dorință, când te uiți la imensitatea cerului o imensă curiozitate pune stăpânire pe tine. Iar Adrian Șonka, astronom și lector la Observatorul Astronomic din București „Amiral Vasile Urseanu“, răspunde acestor întrebări și te face să vrei să afli și mai multe lucruri despre misterele Universului.

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 18 Octombrie 2019

Program:
17:00 - 18:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Biblioteca Nationala

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. Unirii, nr. 22

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL