Atelier de bune maniere pentru copii cu varsta intre 5-10 ani

17:00:00 - 17:00:00
Joi 27 Februarie 2014

Bunele maniere  – carte de vizită pentru educația copilului. Ateliere copii

Bune_maniere_TinArtChiar dacă sunteți mereu atenți să îl învățați pe cel mic să se poarte când interacționează cu ceilalți sau în societate, există câteva reguli de politețe pe care copiii le mai uită. Dacă sunteți de acord că bunele maniere ajută la dezvoltarea și disciplinarea copilului dumneavoastră, dar și la integrarea lui în societate, atunci înscrieți-l la cursurile de bune maniere organizate de Club TinArt!

Copiii vor lua parte la module de teorie și practică, unde vor dezbate probleme comportamentale, probleme de conduită, de statură, de dicție, punându-se accent pe respectul reciproc, pe cooperare, pe controlul impulsurilor violente (fie verbale, fie fizice), pe dezvoltarea răbdarii și a înțelegerii. Printre temele abordate, în cadrul cursului, de profesorul coordonator, se numără: Codul bunelor maniere la școală, Gesturi și comportament în preajma rudelor sau a musafirilor, Politețea și manierele în societate, Codul bunelor maniere la masă, Ce cadouri oferim și cui etc.

Bunele maniere  nu reprezintă un simplu set de reguli comportamentale pe care copilul trebuie să le respecte în public și în interacțiunile cu ceilalți, ci o carte de vizită a modului în care cel mic este educat. declară Cornelia Pavlovici, profesor-coordonator al cursurilor de bune maniere organizate la Club TinArt și actor profesionist al celui mai important teatru pentru copii din România, Teatrul Ion Creangă.

Detalii cursuri:

Varsta:  5-7 ani și 8-10 ani ,

Frecventa:  săptămânal, sub formă de abonament lunar, joia, cu începere de la ora 17.00, respectiv ora 18.30

Taxă de participare de 200 lei / lună (4 ședințe).

Înscrierile se fac la adresa [email protected] sau la număr de telefon: 0740.26.11.87.

O mare varietate de cursuri pentru copiii cu vârsta între 6-14 ani sunt organizate la Clubul TinArt, într-o locație centrală, chiar la ieșirea de metrou Piața Victoriei (Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc. 1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti). Dintre acestea menționăm: pian, chitară, vioară, canto, micul antreprenor, limbi străine, arte plastice, artă reciclată, teatru, dezvoltare personală, bune maniere, micul programator, șofer de mic, șah, înot, karate, dans, balet etc. Mai multe detalii: www.tinart.ro sau Facebook.com/TinArt

Detalii Eveniment

Data:
Joi 27 Februarie 2014

Program:
17:00:00 - 17:00:00

Orasul:

Detalii Locație

TinArt

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
B-dul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc1, et.2, ap. 6.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL