Atelier de creat papusi si povesti, pentru copii de 4-9 ani

11:00 - 12:15
30 Noiembrie - 01 Decembrie 2019
București

Ii invitam pe micii creatori la un atelier de creat papusi si povesti. Atelier pentru copii 4-9 ani.

Jocul cu papusile stimuleaza dezvoltarea armonioasa a copiilor, a creativitatii acestora, faciliteaza exprimarea propriilor emotii si imbunatateste comunicarea cu ceilalti.
Atelierele in care se pune accent pe arta dezvolta imaginatia si creativitatea, abilitatile motorii si artistice. Prin arta plastica se poate consolida increderea in sine si rabdarea, se antreneaza simtul observarii mediului si cel al autoobservarii, se antreneaza atentia si se poate obtine relaxarea.

Va propunem un atelier in care cei mici isi vor crea propriile papusi, ca mai apoi, impreuna sa cream povesti. Astfel, prin joc de rol cei mici vor avea ocazia sa se exprime, sa comunice, sa se imprieteasca cu ceilalti si cu propriile emotii.

In cadrul atelierului micii creatori vor invata pas cu pas sa isi creeze papusa. Ii invitam pe micuti sa aduca putina imaginatie si buna dispozitie, iar noi le punem la dispozitie materiale textile si lana colorata, panglici, fundite, si tot ce e nevoie pentru a da frau liber creativitatii. La finalul atelierului fiecare creator va pleca acasa cu propria papusa care poate deveni jucarie de suflet sau un cadou deosebit.

Durata fiecarui modul este de 75 de minute.

Atelierul se va tine sambata 30 noiembrie de la ora 11 si duminica 1 decembrie de la ora 11:00. Inscrierile se pot face la unul dintre module sau la ambele.
Costul unui modul este 60 lei

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Pentru inscrieri contactati-ne la adresa [email protected]

Va asteptam cu drag!

Detalii Eveniment

Perioada:
30 Noiembrie - 01 Decembrie 2019

Ora incepere:
11:00

Ora terminare:
12:15

Orasul:
București

Detalii Locație

Victoria Dance Studio

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Victoriei nr 206

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL